Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie buty i rajstopy do tej sukienki

Polecane posty

Gość gość
W kolorze skóry lub czarne.

Gość gość
Powiem ci jedno- w takim rozmiarze będziesz wyglądała groteskowo w tej sukience:O

Jeżeli zależy Ci na płaskiej podeszwie to ja założyłabym baleriny i rajty w kolorze balerin, bo mam wrażenie że ten fason optycznie skraca nogi (chyba, że to modelka ma takie). A jeśli nie, to założyłabym obcas, np. pudrowe szpilki do koloru baby blue. Pozdrawiam!

Gość gość
Noszę 36 więc wygląda dobrze, przynajmniej dobrze się w niej czuję więc jak dla mnie najważniejsze. Dzięki za rady.Te cieliste do jakich butów?Czy teraz do trampek pasuje? Odnosnie balerin to też tak myslalam, ze np. czarna balerina i czarna ,kryjąca rajstopa . Obcasy mnie nie przekonują,ale to kwestia tego, że źle bym się tak czuła(ale dzięki za radę:)

Gość gość
To dlaczego pokazujesz aukcję w rozmiarze 46?:O

A jaki kolor sukienki masz? I jaki kolor balerin? Czarne, wiadomo, - klasyki, ale czasem dobrze jest "odświeżyć" nieco stylizację jakimś kolorem.

Sukienka ma krój namiotu, na pewno w rozmiarze 36 wygląda szeroko, a 46... Ale jakbym już miała widzieć kogoś w takiej sukience, to rajstopy w kolorze naturalnym i nie mam pojęcia jakie buty. Może sportowe. Nie moja bajka, ale każdy lubi coś innego.

Gość gość
Tak,modelka ma na sobie 34/36 ale aukcja dotyczy rozmiaru 46-48.Wyobrażasz sobie jakby dali tam modelkę w rozmiarze 48?

Gość gość
Mam szarą w rozmiarze 36 ,na co dzien noszę 38 ktore jest na mnie luźne,ale wolę luźny krój. Do tej szarej nosiłam trampki plus np. jakis mocny akcent czyli oczojebny kolor paznokci i żeby zmiksować styl torebeczkę na łańcuszku, zwykła ,prostą (w H&Mie ją ostatnio wyhaczyłam). Dobrze też wygląda do botków w stylu sztybletów i cielistych rajstop,ale to już na chlodne dni. Generalnie staram się nie łączyć więcej niż 3 kolory, bo to podobno zloty środek, żeby calośc dobrze wygladała. Nie mogę nigdzie znaleźć stylizacji z taką sukienką plus trampki i rajtki....

Gość gość
Nie masz racji! Ostatnio oglądałam rady stylistów na 2 w bodajże pytaniu na śniadanie. Było mnóstwo propozycji do cielistych rajstop. Oczywiście zimą to pomyłka, bo wtedy stawia się na kryjące rajstopy plus buty w tym samym kolorze. Jednak o tej porze roku cieliste rajstopy wyglądają ok. Bo co proponujesz do takiej sukienki? A kwestia wyglądu modelki to juz sprawa indywidualna. Mnie się podoba.

Gość gość
A jak dla mnie to wysokie kozaki, typu oficerki lub glany.

Skoro masz szarą, to rzeczywiście trampki wchodzą w grę (jesteś szczupła więc prawdopodobnie nie dotyczy Ciebie to co tej pani na zdjęciu). Też myślałam o sztybletach. Albo np. jakieś jasne kozaczki, szare, pudrowe i mocny kolor rajstop.

Gość gość
Ja założyłabym rajstopy kryjące w różnych kolorach ale nie cieliste.Autorko a nie lepiej przy tak dużym rozmiarze zalożyc buty na obcasie?

Gość gość
Kochana ale ja mam 3 dzieci i na razie jestem na macierzyńskim więc mój styl życia raczej nie pozwala mi na co dzień biegać w obcasach a poza tym jakoś nie widzę tego do obcasów...Kurcze do sztylbetów kryjąca rajstopa jakoś dziwnie mi wygląda, bo za ciężko. Zimą lub późną jesienią jak już będzie mocno zimno to oczywiscie będę nosila kryjące rajstopy a teraz jakoś wydaje mi sie ze ok wyglądają te kryjące. Już sama nie wiem,ale dziękuję

Gość gość
Cieliste do trampek never. Matowe, nieprzezroczyste plus getry, zakolanówki itp fajnie by wyglądały, tylko nogi żeby były chociaż tak z połowę dłuższe niż ta pani ze zdjęcia. A cieliste rajstopy nigdy nie wyjdą z mody, damy muszą w końcu w czymś chadzać. Przecież nie założę szpilek na gołe stopy jak d***** przy drodze, co by szybciej woźnicę przejeżdżającego nieopodal obsłużyć. Damie się nie spieszy:).