Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co chłopakowi na urodziny?

Polecane posty

Gość gość

witam:)pisze bo mam problem...od niedawna sie spotykam z chłopakiem na razie jest tak na luzie raczej ..w Niedziele ma urodzinki 32 latka konczy i niebardzo wiem co mu moge kupic...Jestem cukierniczka wiec w planach mam zamiar mu zrobic fajny torcik ale tez myslałam nad jakims drobiazgiem w stylu portfel lub cos...pomuzcie.....

Gość gość
może pasek do spodni?

Gość gość
myslisz ze fajny pomysł??

Gość gość
w zasadzie praktyczny prezent:)

Gość gość
ma urodzinki 32 latka konczy x mam zamiar mu zrobic fajny torcik x pomuzcie..... xxxx koórwa, stary byk, a ona pisze urodzinki, 32 latka jak dla dwulatka :D no i te pomuzcie :D

Gość gość
a co w tym złego...niekazdy ma takie podejscie jak ty

Gość xgość
"Lubię" takie tematy. A skąd my mamy wiedzieć co Twój facet ma, o czym marzy, co lubi... Może się podpytaj czy czegoś potrzebuje. Zależy jak się chcesz wykosztować. W końcu święta już blisko... Ja zawsze chodzę po sklepach, galeriach i patrze co fajnego mi wpadnie w oczy dla chłopaka na ur/święta. Raczej wolę prezentować praktyczne rzeczy niż jakieś badziewie. Moje pomysły: męski łańcuszek (np. http://bestsilver.pl/288-962-thickbox/lancuszek-srebrny-pancerka-55-cm-045cm-meski.jpg). Zegarek, ładny portfel z prawdziwej skóry, pasek skórzany, ładna kurtka (ja np. sprezentowałam skórzaną, z odpinaną podszewką, więc może nosić w ciepłe i zimniejsze sezony). Hm, perfum, dobry zestaw alkoholu czy jakiś cygaretek, o ile ma takie "nałogi"...

Gość gość
E tam :D ja bym kupiło coś nieszablonowego żadne zegarki czy coś :) kup gre erotyczną, będzie(cie) mieć fun :D

Gość gość
Wykup mu jazdę superautem na torze.

nie ma co zastanawiac się nad drobiazgiem, ja swojemu mężowi wykupiłam przejażdżkę super samochodami. cieszył się jak dziecko ;))) polecam wam devil-cars.pl mają ekstra samochody ;)