Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Antykoncepcja, miesiaczka i śluz

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam mały problem nie za bardzo wiem czy to jest normalne czy nie i potrzebuje porady. Brałam tabletki antykoncepcyjne przez półtorej roku i tak jak zawsze zrobiłam przerwę. Przestałam brać tabletki 08/09/2014 miesiączkę dostałam 12/09/2014 i skończyłam mi się 16/09/2014. Tuż zaraz po miesiączkę miałam mocne bole przed okresowe i śluz nigdy wcześniej tak nie miałam. Bóle skończyły mi się tydzień przed kolejna miesiączka, śluz dalej był. Kolejną miesiączkę dostałam 05/10/2014 i koniec miałam 10/10/2014. I śluz znowu powrócił. Dodam że misiaczki nie miałam takiej jak zawsze. Tydzień przed miesiączka miałam lekkie plamienie w jeden dzień. Potem jak dostałam miesiączkę była bardzo lekka, zawsze miałam mocno obfite. Tym razem w dzień praktycznie jej nie było a w nocy pojawiała się tylko lekka. Do tego odkąd przestałam brać tabletki mam mocne i bardzo częste bóle głowy, wczoraj głowa mnie nie bolała ale za to bardzo słabo się czułam i pod wieczór kręciło mi się w głowie przez 3 godziny. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć może macie jakies porady?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować