Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam ochoty na seks z mężem

Polecane posty

Gość gość

bo mnie w ogóle nie pociąga,nie ma już tego czegoś za to z kochankiem uwielbiam się kochać i mogłabym zrobić z nim wszystko

Gość gość
mam DOKŁADNIE tak samo :) Mąż chyba nie ma takiego problemu, bo staje mu jak tylko sie do mnie przytuli.

Gość gość
Powinnaś porozmawiac o trójkacie lub wymianie partnerów.Albo odejść od męża by nie być Obłudną i zakłamaną.

Gość gość
Odejdę od męża i co, z kochankiem po jakimś czasie się stanie tak samo. :O To bez sensu. Nie można wciąż gonić za czymś co nie istnieje. Wieczne pożądanie nie istnieje. Najlepsze wyjście to być z mężem, a od czasu do czasu fundować sobie romans.

Gość gość
gość wczoraj "Najlepsze wyjście to być z mężem, a od czasu do czasu fundować sobie romans. " Popieram cię w 100% :-)

Gość gość
jesteście zwyłkymi tanimi k****ami i tyle w temacie. mam nadzieję, że każda z was złapie hiv i zdechnie w męczarniach

Gość gość
Jak nie masz z mężem to znajdź sobie kogoś na boku.

Gość gość
gość dziś jesteście zwyłkymi tanimi k****ami i tyle w temacie. mam nadzieję, że każda z was złapie hiv i zdechnie w męczarniach i wzajemnie

Gość gość
co, prawda boli, kłamliwa suko?

Gość gość
przez takie jak ty mężczyźni stają się źli!

Gość gość
ha..ha... a kto im każe zdradzać?Przecież nikt na siłę nikogo do tego nie przymusza.Chcą to zdradzają i tyle na ten temat A tak w ogóle to życie może was jeszcze zadziwić,bo nie wiecie jak wasze życie się potoczy Więc małolaty nie wypowiadajcie się,nie obrażajcie

Gość gość
Ale ciągłe pożądanie nie istnieje! NIE ISTNIEJE. Czyli co, mam się męczyć całe zycie uprawiając seks który mnie już nie cieszy? A pod względem życiowym, codziennym, jestem zadowolona i kocham męża. :) Nie jestem męczennicą, życie jest tylko jedno, do tego bardzo króciutkie, po co się umartwiać, po co sobie odmawiać czegoś co cieszy? A skoro mąz nie dowiaduje się o moich romansach, to co mu ubywa? Nic. Ja jestem szczęśliwa i on też.

Gość gość
ale jesteś fałszywą suką. niezależnie od wszelkich tłumaczeń i wymówek :)

Gość gość
gość dziś mogę ci podać rękę,uważam tak samo jak ty :-)

Gość gość
No tak, jestem fałszywą suką bo okłamuję męża. Przyznaję. Ale przecież nie powiem mu prawdy, bo się rozwiedzie. A on mnie kocha i nie chciałby się ze mną rozwodzić. Dawno temu powiedział mi nawet, że gdybym go zdradziła, to nie chciałby wiedzieć. Tylko że wtedy wydawało mi się to absurdalne, sądziłam że nigdy go nie zdradzę. Ale lata mijały, seks stał się nudny i wręcz trochę jak z bratem. Łatwo oceniać gdy się nie ma doświadczeń i nie było się w takiej sytuacji. Pobądź w małżeństwie z 10-20 lat, to pogadamy, czy nie masz ochoty na innych. Człowiek nie jest monogamistą i tyle. Ale uwarunkowania kulturowe każą nam walczyć z naturą i spędzić życie z jednym człowiekiem. To niestety trochę unieszczęśliwia.

jak Cie mąż już nie kręci to zaopatrzcie się w jakieś wspomagacze bo to działa jak natura chciała na Ciebie również moge polecić różne sprawdzone dodatki uwierz, że się na tym znam piszcie na maila kamil.moskat@o2.pl