Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajomi ze studiów się ode mnie odwrócili

Polecane posty

Gość gość

Jak dowiedzieli się że dostałem się na medycynę to przestali się odzywać, na smsy odpisują po godzinach a jak pytam czy się postkamy to mówią że nie mają czasu... nawet na fb przestałem dostawać zaporszenia na imprezy. Czy wszyscy są tacy p*****lnięci?

Gość gość
Nie, nie wszyscy, ale sporo osób. Nie przejmuj się i gratuluję sukcesu :)

Gość gość
do mnie to niektorzy dopiero zaczeli sie odzywac jak sie dowiedzieli, ze wyjechalam za granice:)

Gość gość
A skąd wiesz czy to dlatego, że jesteś na medycynie, może po prostu nie sądzą aby z tej znajomości coś wyszło, nie żyją z tobą an tyle głęboko aby chcieć znajomość utrzymywać, bo mają grono które zostało na aktualnym kierunku i ma wspólne tematy? I jak długo się znaliście? Bo jak roczek na innym kieruneczku to jest to słaby czas tak naprawdę, tym bardziej że znajomi na studiach tacy od imprezowania są zastępowali.

Jesteś pewien, że to jest powodem odwrócenia się Twoich znajomych? Może zacząłeś panoszyć się jak moja wielce inteligentna znajoma na prawie, która wyleciała po pierwszym semestrze?

Gość gość
to właśnie to są znajomi z prawa i znamy się już 4 lata a w tym będziemy bronić dyplomu! Znaliśmy się tyle lat i dopóki nie wiedzieli że tam jestem zapraszali mnie do siebie a nagle z dnia na dzień cisza!

Gość gość
zapytaj wprost o co im chodzi? zobaczysz po minie lub po tym co napiszą