Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

K L A K I ER azrael

Jestem załamana bo nic mi w życiu się nie udaje

Polecane posty

Jak byłam małą dziewczynką marzyłam o karierze aktorskiej, oglądałam seriale i wyobrażałam sobie siebie w roli Alexis Carrington Colby czy Sheili Carter, czy też Lucrecii De la Torre albo Pilar ze zbuntowanego anioła.Potem wyobrażałam sobie siebie w roli modeli, fotografki,pisarki, scenarzystki, dziennikarki, reżyserki, stylistki, malarki, ewentualnie jakiejś biegaczki czy innej sportówki.Niestety, wyszło na to, że ja miałam trzy wypadki w swoim życiu. Pierwszy raz w wieku 5 lat, rozbiłam się na rowerze, drugi raz miałam wypadek na schodach a trzeci raz wypadek potrącenia przez samochód. Przeszłam w swoim życiu wiele, domowe awantury, wymagania i zrujnowane marzenia (marzenia). Dlatego pragnę reinkarnacji, pragnę nowego życia (niezależnie jaka płeć), chciałabym wykonywać wszystkie zawody jakie tu opisałam a nie być jakąś robotnicą sprzątania czy produkcji, handlarą ze sklepu, biurwą z biura czy też cieciową ochroniarską. Ja w głębi duszy jest artystką i humanistką :) może trochę jeszcze marzącą o sporcie.

Gość gość
tak i epwnie chciałabyś, żeby był pokój na świecie. kobieto zejdź na ziemie. Na jakiej planecie żyjesz. Troche chciałabyś być rezyserem,a troche sportowcem. A tak btw. troche szacunku do innych zawodów. Bo to, że g(ó)wno robisz, siedząc na d(u)pie nie upoważnia Cię do braku szacunku dla ludzi, którzy starają się w życiu do czegoś dojść nawet jeśli to jest zwykła sprzątaczka, która ciężko haruje, żeby dać swoim dzieciom kromkę chleba do szkoły. Tępa dzida z Ciebie

Gość gość
Widać, że masz rozbity łeb bo piszesz takie bzdury!

Ja nie chcę być kucharką, sprzątaczką, biurwą, cieciową, robotnicą z produkcji, kelnerką a chcę być dziennikarką, scenarzystką, pisarką, reżyserką, fotografką, piosenkarką, pianistką, malarką, projektantką mody, aktorką czy to naprawdę bardzo duże wymagania od życia.

Gość gość
wez sie rozbiegnij i w drzewo jebnij. Zacznij od dostania się na studia. A nie nos w internet i marudzisz.

Gość gość
Spoko. Ja tez nie chcialam byc spraztaczka. Chcialam byc tlumaczem i mieszkac za granica. Spedzilam wiele lat na nauce jezyka, ciezkie i nudne wkuwanie, a potem na podnoszeniu kwalifikacji. I teraz mam to co chcialam. Rozumiem, ze ty tez zamierzasz ciezko prcowac na swoj sukces :-)?

Gość gość
Smerfetko kochana, jak nie potrafisz głupiej matury zdać ( to prawda że tylko totalne głąby jej nie zdają ) to z czym do ludzi ??? Wybacz, ale ty na prawdę jesteś nieudacznikiem. Zaprzyjaźniaj się z miotla :)

Gość gość
co racja, to racja. Wstyd. Ile ty masz lat? 15? 16? Marzenia małych dziewczynek, które lubią bujać w obłokach. chcesz coś robić? to zacznij od podstaw.

Gość gość
to prowokacja ;) zmykam zanim udzieli mi sie twoja glupota. pa

A co złego jest w marzeniach, każdy jakieś ma ale moi rodziców nie było stać, by rozwijać moje zainteresowania. Matka zmusiła mnie, bym poszła do technikum, co było błędem bo jak nie zdałam,matury i egzaminu zawodowego to zrobiła awanturę, że 5 lat chodziłam do technikum i nic nie zdałam.

Gość gość
5 lat? czyli wnioskuje ze stara dupa z ciebie. no popatrz, rozumu za krzty

Gość gość
jakie technikum konczylas?

Gość gość
inteligencją nie grzeszysz

Gość gość
Dlatego już wiem, że jak będę wychowywał dziecko to poślę je od razu na jakiś bio-chem albo mat-fiz. nawet mu dam wtedy kasę miesięcznie. artystą, fotografem i rezyserem może być po pracy i szkole

Gość gość
K L A K I ER azrael dziś Dziecko samo powinno decydować co chce robić w życiu. Edyta Górniak i Paulina Młynarska rzuciły szkołę i zarabiają lepiej niż nie jeden szczyl po studiach. to niech decyduje za swoje pieniądze

Gość gość
To już lepsze od marzeń o byciu reżyserem czy malarzem

Gość gość
w byciu nic, w marzeniach tak

Gość gość
sprawią, że będziesz bezrobotna