Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nasze wesele

Polecane posty

Gość gość

Właśnie kilka dni temu dokonaliśmy formalnej strony związku,w Kościele, przed obliczem Boga. Ja panna, on kawaler, bezdzietni, bez zobowiązań, ot dwoje wolnych ludzi. Nasi rodzice są nieźle sytuowani, aczkolwiek nie milionerami, wymarzyliśmy sobie skromny ślub, wszystkie środki przeznaczyliśmy na podróż poślubną. Naszym marzeniem był wypad nad Bajkał, zmieniliśmy na podróż do Mongolii. Z odwiedzenia Bajkału nigdy nie zrezygnujemy, ale teraz nie czas na takie wyprawy. Rodzina w szoku - Paryż, Mediolan, Rzym... ale nie Wschód kontynentu. Czy rzeczywiście podróż do Mongolii to jakieś to jakiś idiotyzm? Może ktoś był i podzieli się doświadczeniami. Wyspy Azorskie też nam swego czasu odradzali, a było tak pięknie.

Gość gość
Nie słuchajcie rodziny. Przynajmniej wybieracie ciekawe, nieoklepane cele podróży

Gość gość
Jedzcie i bawcie sie dobrze,wasze pieniądze,wasz miesiąc miodowy,wasz wybor..:-)

Gość gość
Myślę, że to świetny pomysł. Na podróż po Europie można sobie pozwolić w każdy dłuższy weekend (oczywiście, jak się odłoży kasę), a tak daleka podróż może już się nie przytrafić ;) Potem będą dzieci, praca itd... Jedźcie tam, gdzie naprawdę chcecie!

Gość gość
Moja rodzina też się dziwiła na podobny pomysł. Po prostu im w młodości, wchód kojarzył się z brudem, zacofaniem i komuną, a zachód był nieosiągalnym rajem ;) (Tak z resztą mi to tłumaczyli) A teraz przecież są inne czasy.