Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzeslaska

Problemy faceta z dojściem

Polecane posty

Gość gośćzeslaska

Od jakiś trzech miesiacy kocham się z moim aktualnym chlopakiem (24l) Podczas pierwszych stosunkow miał problemy z dojsciem, moglismy sie kochac bardzo dlugo ale nie umiał dojść, myslalam ze to przez masturbację tak jak pisali ludzie na forum, wiec przygryzłam zęby i udawałam ze nic sie nie dzieje.. potem problem minał mielismy udany seks, raz naewt kochalismy 3 razy pod rzad z wytryskiem, a potem znowu to samo i trwa to od jakiegos miesiaca do dzis, kochamy sie, bo kilku *****ch moj facet jest juz zmeczony a jego penis nawet nie staje w 100%... Jest zapisany prywatnie do urologa, jednak ja juz sie zastanawiam co moze byc granie jest tu ktos kto mial podobnie? Chwila moment ii facet padnięty ( odrazu mowie ze ja tez mam czynny udział ) penis nie staje do konca iii nie potrafi dojsc pomocy..

Gość gość
Lepiej dlugo nie moc dojsc niz miec problem z przedwczesnym wytryskiem.

Gość gośćzeslaska
Lepiej dlugo nie moc dojsc ale moj nie dochodzi w ogole!!!! na dzien dzisiejszy jest bezpłodny bo jak nie ma wytrysku to nie ma spermy.. :(

Gość gość
może go nie kręcisz, albo jesteś zbyt luźna, albo jest chory, albo tak ma i tyle :)

Gość gość
ty naogladałaś sie za dużo p****li i wciąż wymagasz coraz więcej, a facet pewnie już nie ma w portfelu na wiecej Viagry

Gość gość
Jaka jest odpowiedź, kiedy kobieta nie może dojść z partnerem? Zwykle taka, że on jest za słabo obdarzony przez naturę albo beznadziejny w łóżku. Nie bądź hipokrytką i w imie wszystkich kobiet zaakceptuj tą samą logikę w odniesieniu do siebie.

Gość gość
Kobieca logika im podpowie, że skoro facet nie może dojść, to też jest słaby w łóżku :P

Gość gość
moze stres jakis go gnebi, albo na boku puka no albo niech do lekarza idzie.A moze daj mu z inna sprawdzic i niech opowie jak poszlo.

Gość gość
Kobieta nigdy nie jest winna i zawsze szuka winy u innych :)

Gość gość
Ta, albo gdy kobieta ma większy temperament niż mężczyzna : On się mną nie interesuje, nie chce seksu, chyba mnie zdradza albo nie kocha, jest cipą i półchłopem tylko! W drugą stronę? "YEBANY ZBOCZENIEC CIĄGLE MU TYLKO CIUPCIANIE W GŁOWIE".

Gość gość
Dokładnie, jak facet ją zdradzi, to świnia, d****arz i bydle... jak zdradzi ona, to tylko dlatego że czuła się niedoceniana, niekochana i w ogóle taka bidulka, w sumie to nic się nie stało, to tylko seks :P