Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy intymne

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem, bo co jakiś czas na wargach sromowych tworzy mi się pęcherzyk i on z czasem rośnie i boli to go przebijam ale za kilka dni jest to samo. W tym pęcherzyku jest jakaś biało brązowa maź. Co to może być? co z tym zrobić? ps. nie wiem czy dobrze wybrałam kategorię jak źle to przepraszam ;)

Gość gość
takie gulki są normalne ale nie wolno ich przebijac! idz do ginekologa po masc z antybiotykiem

Gość gość
No nie wiem czy są normalne, perszy raz o tym słyszę aż mnie to zastanowiło, współczuje, myślę że takich zmian przekłuwanie to najgorszy pomysł! Nawet sobie tego nie wyobrażam, masz do tego coś sterylnego? A jak wda się jakieś paskudztwo? Idź do lekarza jak radzi koleżanka wyżej.

Gość gość
poszukaj sobie w necie informacji o zapaleniu gruczołu Bartholina, to własnie wygląda jak duży pryszcz. mnie się zdarzyło 2-3 razy coś takiego.Możesz to delikatnie wyciąć-ale nie przebijać, tylko koniecznie po odkażeniu skóry i umyciu rąk. Ja jeszcze zaczęłam stosować dopochwowo Invag i smarowałam to miejsce żelem antybakteryjnym.Po kilku dniach przeszło, ale jeśli będzie się powtarzać-idź do lekarza.

Gość zadowolona5
Nie ma co się głowić. Ja też miałam cośtam i mi idealnie szybko pomogła Pani ginekolog w www.wcz.waw.pl. Ślicznie tam, miło i umówiłam się z dnia na dzien.

Gość zadowolona5
Nie ma co się głowić. Też coś miałam i pomogła mi szybko pani ginekolog z przychodni wcz.waw.pl. Z dnia na dzień miałam termin wizyty! :)

Gość gość
Rozprowadzasz wirósa lub bakterie.Powinnaś myś szarym mydłem i dobrze wypłókać.I w aptece spytać o jakiś specyfik.Nie piszesz czy to nie jest zarażenie.Powinno sie dbac o higienę i myć przed seksem członka i pochwę.Zawsze podczas badań u ginekologa nawet pochwy powinien być maż.Często naskakują ginekolodzy na samą pacjentke i chca nie zawsze uzasadnione usówanie jajników z macicą.Są one czesto zbędne lecz polki sięwstydza męża i dlatego tak marnie kończa na własne życzenie!Mówi sie czesto,ze ginekolodzy wykonują tylko te operacje które są dobrze płatne przez szpital!!!!Podczas porodu powinien być mąż i przy każdym badaniu nawet pochwy może to uratowac od zbędnej operacji wiem po sobie.Chciano usówac prze mięśniaka jajniki i macice okazało się,ze maż spytał czy można poczekac spijżał na męża gin odpowiedział,że tak i okazalo się ,że chyba sie wystraszył bo nie ma traz takiej potrzeby.Powiedział,że to była pochopna decyzja.