Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie

Polecane posty

Gość gość

wiem ze ten temat byl wielokrotnie poruszany i ze nikt nie moze dac jednoznacznej odpowiedzi ale mimo to napisze. Okres mam powiedzmy ze dosc regularny. Wystepuje co miesiac nie ma przestojow natomiast nie wystepuje dokladnie co rowna ilosc dni stad ciezko mi okreslic czy okres sie spoznia czy nie usmiech.gif ale jestem w obrebie tego czasu kiedy wystepuje. Zazwyczaj przed okresem moj biust sie powiekszal ale nigdy az tyle. Piersi wrecz nie mieszcza mi sie w staniku. Sa bolesne i obrzmiale czy gdyby to byla ciaza objaw bylby tak szybko w postaci bolu??

Gość gość
Tak, to bardzo dobry znak, jeśli są wyjątkowo spore, czasem swędzą, bolą to może wskazywać na ciąże.

Gość Agula8
u mnie bolesne, nabrzmiałe i tkliwe piersi to był pierwszy objaw ciąży,pojawił się zanim jeszcze zrobiłam test/ w dniu spodziewanej miesiączki/.Drugi wyraźny objaw to był mleczny, wodnisty śluz, profilaktycznie zaczęłam wtedy stosować lactovaginal. A 3ci to zmęczenie i ospałość. Taj czy inaczej zacznij brać kwas foliowy-na wszelki wypadek, jak dostaniesz okres to najwyżej odstawisz.

Gość gość
Jednak bycie w ciąży by mnie nie cieszylo i mam nadzieje ze okres dostane na dniach