Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efson

Doskonała depilacja!

Polecane posty

Gość efson

Witam! serdecznie polecam gabinet kosmetyczny DeLux w Poznaniu ul. Jana Kochanowskiego 5. Przemiła i profesjonalna obsługa. Jestem w pełni zadowolona, problemy ze zbednym owłosieniem zniknęła. Jeśli ktoś chiałby skorzystać z 20% rabatu to zapraszam i proszę o kontakt efson1304@wp.pl. ;) )

Gość gość
Co mialas depilowane i czym?

Gość ekon
okolice bikini :) wszystko laserem

No właśnie, ciekawe jaką metodą miałaś robioną depilacje. Jak wyszukuję sobie na portalu LadyTime.pl ( http://ladytime.pl ) depilację wśród wielu innych zabiegów na ciało i twarz. Próbowałam różnych, bo na tym portalu można często skorzystać ze sporych zniżek. Zdecydowanie oceniam, że naprawdę skuteczny jest tylko laser, nie mylić z IPL.

Gość gość
Wolę umawiać się na wizyty 24hna dobę na www.zamowwizyte.pl

Gość efson
Zdecydowanie depilacja laserowa jest najlepsza. Zabieg kosztowny ale są korzystne promocje ;)

Wszędzie gdzie teraz się pójdzie można w miarę tanio i dobrze mieć wykonaną depilacje. Ja skusiłam się na depilacje pastą cukrową.. Miałam problem z nadmiernym owłosieniem na rękach ale po kilku zabiegach włoski zrobiły się cieńsze i jaśniejsze. Pani namówiła mnie przed wizytą, że ten sposób jest naturalniejszy no i mniej boli niż depilacja woskowa. Z racji, że mieszkam w Łodzi to wraz z współlokatorką wybrałyśmy się tutaj: http://www.beauty.com.pl/ . Panie bardzo profesjonalnie doradzają więc warto tutaj wrócić.