Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość26

nowa przyjażń , miłość

Polecane posty

Gość gość26

Od nie dawna jestem po roztaniu z facetem . Kolega z pracy , któremu od dawna sie podobałam dodam (dopiero sie o tym dowiedziałam) zaczoł się odzywac czesciej zawsze sie nam dobrze galalo pracowało wspólnie . Pisze mi komplementy eski na dobranoc (pierwsza nie pisze) teraz jestesmy na innych działach ale jak ma wolna chwile wpada do mnie by chociaż chwilę porozmawiać o byle czym jak byłam jeszcze w zwiazku padały aluzje z jego strony ale w tamtym momencie nic nie mogłam bo był ktoś inny . Teraz jakoś nie umiem z nim rozmawiac nie wiem wstydze sie czy co , może któraś z was wie co jest grane bo przechodziła przez to ?? Długo byłam z chlopakiem uczucia wygasaja co do niego . Zastanawiam sie czy jest to dobre wyskakujac z miłości , i wskakujac w cos nowego ?

Gość gość26
myślalam ze ktoś mi pomoże w tym temacie ehh musze sama sobie poradzić ...

Gość gość
Powinnas dac sobie czas. Mozesz sie z nim przyjaznic i zobaczyc gdzie to doprowadzi. Nie powinnas jednak z gory czegokolwiek planowac. Moze z czasem w cos sie to przerodzi I wtedy bedziesz juz pewna tego co chcesz zrobic. Najgorsze jest to zakladanie z gory kiedy jeszcze przeciez wcale dobrze go nie znasz. Tym bardziej, ze jestes tuz po rozstaniu. Powolutku :-)

Gość gość
Daj mi 200 zł to ci coś poradzę