Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmieszananka

z wyższej półki

Polecane posty

Gość zmieszananka

Jestem 23-letnią dziewczyną, która jeszcze nigdy nie była w związku. Fakt... nie szukałam nigdy faceta na siłę, nie czekałam też jakoś w oknie aż takowy się znajdzie, po prostu nie przeszkadzało mi to choć oczywiście czasami doskwierała mi samotność...ale da się z tym przejść do porządku dziennego. Mam kompleksy z którymi nie wygram i przez nie nie daję sobie szansy na szczęśliwy związek...fakt, nie uważam się za jakąś strasznie brzydką, na imprezach mam powodzenie, zdarza się, że mężczyźni prawią mi komplementy w sklepie czy na ulicy, ale nigdy nie ciągnęłam flirtu bo moje kompleksy i brak wiary w siebie mnie zawsze hamowały....a tu dzisiaj niespodzianka! Podczas popołudniowego wypadu ze starym dobrym znajomym na piwo i po kilkugodzinnych gorzkich żalach, dlaczego ja w sumie nie mogę się tak po prostu zakochać z wzajemnością usłyszałam: "Faceci się Ciebie boją, bo masz opinię "dziewczyny z wyższej półki", a kolesiowi łatwiej jest podejść do tej z półki środkowej, którą ma na wyciągnięcie ręki, niż wspinać się na palcach po Ciebie" Wyjaśnij mi ktoś proszę, o co w tym wszystkim chodzi? Jak ktoś kto w siebie nie wierzy może być z "wyższej półki"?

Gość szwedzkistol
widocznie faceci myślą że trzeba się o ciebie postarać bo z reguły zlewasz ich z góry... to nie jest pozytywna opinia Dziewczynę z "wyższej półki" każdy chciałby mieć ale nikt się tego nie podejmie bo: - jeśli jesteś pewny siebie to utarło się, że Ona i tak cię oleje więc po co zaniżać swoje morale - jeśli jesteś niepewny siebie, to chyba logiczne że nawet nie startujesz. Powinnaś otworzyć się na ludzi i "zejść niżej" ot co:)