Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę byc w ciąży ?

Polecane posty

Gość gość

zacznę może od tego że się boję ostatnio zauważam u siebie wiekrzosc symptomow ktore mogą świadczyć o tym że jestem w ciąży: jest mi często niedobrze i wymiotuje wieczorem chociaż nie zawsze, często boli mnie glowa i w miejscu spojenia łonowego, zmiany apetytu i nastroju. Ale może zacznę od początku moj poprzedni cykl trwał krócej niż zwykle bo tylko 25 dni a normalnie mam po 28-30 dni i jak przyszedł okres to był tak skąpy że prawie nie zauważałam że go mam a trwał tylko 3 dni. Dzień po zakończeniu tego niby okresu kochałam się bez zabezpieczenia z moim chłopakiem niezabezpieczył się ani on ani ja wtedy tabletek nie brałam, był to pełny stosunek, skonczył we mnie. Więc moje pytanie brzmi czy była możliwosc żebym zaszła w ciążę w pierwszym dniu po takim okresie?

Gość gość
Jeśli to ciąża ,to obstawiam,że zaszłaś w tamtym cyklu przed skąpym okresem a nie dzień po nim.Dlaczego nie zrobisz testu?Czy my mamy jakieś siódmy zmysl,który pozwala odgadnąć co się dzieje w twojej macicy?

Gość gość
Dodam że mam 20 lat i jesli moje przypuszczenia by się sprawdziły to była by moja druga ciąża tylko poprzednio bylo spokojniej ale niestety donosiłam tylko do 13 tygodnia :( spadłam ze schodów.

Gość gość
wybacz ale do najbliższej apteki mam ok 20 km i nijak nie mam się do niej dostac żeby kupic test więc pozostaje mi czekac a poprzednio już w drugim tygodniu jakos tak wewnetrznie wiedziałam że to ciąża teraz się podobnie czuje

Gość gość
W drugim tygodniu?:O a testu nie może ci kupić ten,który zmajstrował ci dzieciaka?

Gość gość
niechce mu narazie nic mowic bo on chce też tego dziecka a niechce mu zbędnych nadziei robic dopiero jak bd pewna

Gość gość
A kiedy zamierzasz się upewnić?Jak zacznie się poród?No tak,to będzie niepodważalny objaw ciąży:O

Gość gość
upewnie sie w przyszlym tygodniu bo sie umówiłam na wizyte u lekarza

Gość gość
To gdzie ty mieszkasz że aptekę masz 20 km od siebie ??????Na każdej wsi apteka jest......

Gość gość
tak niestety mieszkam na odludziu i nic nieporadze niestety los tak chciał jak cie to tak interesuje to nie jest tak jak myslisz i nie w każdej wiosce jest apteka :p

Gość gość
i jedyne co moge powiedziec to to że jestem jednak w ciąży!! ^^