Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy kolesie z grupy uganiają się za najbrzydsza dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Nie maluje się, bo jej się nie chce, ubiera się też jakoś byle jak na sportowo. A te głupki uganiają się za nią bo nie wiadomo skąd ma wszystkie notatki, wie wszystko i wszystkim pomaga. Zaraz zaczną nosić ją w lektyce, bleh. Lizod**y polujące na jej notatki a ona cieszy się, że jest lubiana.

Gość gość
a może ma w sobie to "coś" czego ty nie masz i inne wymalowane cizie...

Gość gość
Ktoś tu jest zazdrosny

Gość gość
Nie jestem zazdrosna, tylko nie rozumiem jak można być tak żałosnym.

Gość gość
żałosna to jesteś ty,zakładając taki temat-do nauki gnoju,to będziesz mieć tak samo te notatki jak i ona..

Gość gość
Hehe też zawsze miałam wyj****e na mode urode ciuchy kosmetyki i inne pierdoły, a przy okazji zawsze więcej kolegów niż koleżanek, nawet przychodzili się pytać którą warto bzyknąć, a potem opowiadali jak było. Ranking uczelnianych dupodajek miałam w małym palcu :D

Gość gość
Dupodajka to chyba ona jest, bo ma wszystkie notatki w plikach, zupełnie to co nam pokazują wykładowcy.

Gość gość
Nie ocenia się człowieka po wyglądzie. Ja znam sporo dziewczyn brzydkich, na prawdę brzydkich z ręką na sercu z nadwagą a wokół nich wianuszek facetów i to na prawdę takich którzy mogli by śmiało startować do sesji CALIV'a CLAIN'a bo ONE MAJĄ W SOBIE TO COŚ czego nie ma większość plastikowych dziewczyn dla których jedynymi wartościami jest wygląd i grubość portfela. Tak tak moja droga wygląd to nie wszytko. Dziewczyna pewnie jest przesympatyczna mądra zamiast latać po mieście z kolezaneczkami pustakami woli zrobić te notatki zamiast położyć tone tapety i ubrac sie jakby wyszla z pod latarni stawia na naturalność. Takze niestety nie masz co nawet próbować rywalizowac z taką dziewczyną nie dosiegasz jej nawet do pięt

Gość gość
Jestem facetem i powiem ci że mineła moda na pary typu barbie i ken. Ja i większość moich kumpli mamy NORMALNE dziewczyny naturalne, mądre, ambitne bo z taką dziewczyną można normalnie porozmawiać na każdy temat , czlowiek sie nie martwi że zdarzy zamknąć za sobą drzwi a ona sprasza nastepnego bo takie laski są szczere w tym co robią i mówią. Jak patrze na dziewczyny z tapetą na mordzie która można zdzierac szpachla, które ubierają sie zupelnie bez gustu myslace ze wyglądają super ekstra w getrach w partnerkę ect a jedynymi tematami w rozmowie z nimi są koleżanki które na wzajem sie obgaduja, grubość ich tylka, nilowa bluzka w galerii a jej najwyższa ocena to 3 to z takimi laskami az sie nie chce gadać nawet bo nie mają nic do zaoferowania oprocz jednorazowej nocki i nara i ty zapewne do tej grupy nalezysz bo inteligencją juz wsiadać ze nie grzeszysz