Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wzielam dwoch tabletek anty

Polecane posty

Gość gość

Witam. Wiem, ze ryzyko ciazy jest w mojej sytuacji, ale wolalabym zasiegnac opinii.. jesli wpadlam to nie boje sie, w razie czego poradzimy sobie z partnerem. Otoz nie wzielam 1 i 3 tabletki z pierwszego tygodnia po przerwie z odstawienia. Krwawienie z odstawienia skonczylo sie w dzien 3 tabletki. Wspolzylam 4 i 5 dnia od rozpoczecia opakowania, gdzie na mimo stosunku przerywanego sperma na pewno w jakiejs ilosci dostala sie do pochwy. Wczoraj i dzis mialam lekkie krawienie, przy 6 i 7 tabletce z opakowania. Jak duze jest ryzyko zaplodnienia w moim wypadku? Zrobie test oczywiscie jak przyjdzie czas, prosze tylko o opinie..

Gość gość
Prosze o odpowiedz..

Gość gość
powiedziałabym że duże 60% ale z drugiej strony trzeba być szczęściara żeby od razu zajść więc możemy gdybać trzeba poczekać.

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz! Slyszalam, ze ponoc plodnosc jest najwieksza po odstawieniu tabletek, z tym, ze ja ich nie odstawilam, a tylko nie wzielam dwoch.. z tego co wiem przedluzenie przerwy skutkuje odblokowaniem owulacji. Tego czy ona wystapila nie wiem, ale na pewno hormony spadly, gdyz wystapilo plamienie. W sumie .. chyba bym sie cieszyla. Swiadomie chcialam jeszcze poczekac, zeby popracowac jeszcze itd, ale podswiadomie wiem, ze to juz czas.