Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiej niebieskiej nie lubicie i za co?

Polecane posty

Gość gość
Wal sie na swoj obwisly cyc sukimira :)

Gość gość
Nie lubie pogladów Sulimiry ale ten zj***ec który sie przywalił jest tak monotonny jak ta p***a od wyzywania i "zabawnego" przekrecania nazw innych. Sukimira, no brawo k****, górnolotny żart.

Gość gość
Sukimira fragment ze swietej ksiegi, gdzie jest potepione mleko modyfikowane i to raz!

Gość gość
dns pasztecie,poproś o przywrócenie tematu,który usunęłaś to wtedy udowodnię.Zobaczymy czy będziesz taka cwana franco

Gość gość
dagi jagi bo jest rozwódką a wypowiada się tu jak normalna kobieta a uważam że nie ma do tego prawa dla takich szmat tylko stos

Gość gość
Mamy Ewci za to, ze uczy swojego dziecka mowy nienawiści.

Gość gość
Ja też nie lubię tej rudej rozwodnicy jagi.A kysz szatanie!! Potem dns bo to chora psychicznie kuchta,kura domowa:O

Gość gość
Ohhh my dear DNS! Dlaczego teraz zlotko nie przeklinasz, nawet wyraz zaczynajacy sie na D wykropkowalas a ostatnio az wiory lecialy tyle przeklenstw bo ktos ma ODMIENNE POGLADY a Ty malo rozumna istotko tego nie potrafisz przebolec.

Gość gość
Wkurza mnie sulmira dns led zet i ludomila

Gość mama_z_Gotham_City
a ja nie rozumiem po co tego typu tematy są w ogóle zakładane :o

Gość gość
daga jest szatanem i nienormalną kobietą, bo jest rozwódką? czy wy sie dobrze czujecie "normalne" nieszatańskie kobiety?

Gość gość
Po to żebyś miała zagadkę.Dawaj swoje typy a jak nie to won z topiku!

Gość gość
19:12 znasz się choć trochę na żartach lub wiesz co to ironia?

Gość gość
Dzisiaj Dns na tapecie?bardzo dobrze należy Ci sie,dobrze wiesz za co i dobrze wiesz kim jestem wiesniareczko :D 🖐️

Gość gość
dns śmieje się z dziecka ,które ma na imię Melania:O ten sam poziom co mama ewuni k/u/r/w/un/i/

Gość gość
Kazda ktora ma zahaslowany nick na idiotycznym forum jest idiotka :D Na takie fora czlowiek przychodzi sie ponabijac z kretynek, nikt normalny tutaj nie hasluje nickow bo po co? :D

Gość koniaczek w kieliszku
19.46 ty też jesteś na ich poziomie :)

ten sam poziom co mama ewuni k/u/r/w/un/i/ x No ty to masz poziom poniżej mułu oceanicznego :o tak samo wyzywasz i obrażasz niewinne dziecko jaka by jej matka nie była to mała ewa nic ci nie zrobiła żebyś ją od k.... wyzywała. Pokazałaś klasę nie ma co :o

Gość gość
Moje dzieci to Melania i Jerzy i w nosie mam co jakaś dns czy mama Ewuni o tym sądzą, a ten temat to dno.

Gość gość
daga idź do rudego wyjca

dzisiaj Dns na tapecie?bardzo dobrze należy Ci sie,dobrze wiesz za co i dobrze wiesz kim jestem wiesniareczko smiech.giflapka.gif xx nie wiem kim jesteś i nie interesuje mnie to gość dziś dns śmieje się z dziecka ,które ma na imię Melaniapechowiec.gif ten sam poziom co mama ewuni k/u/r/w/un/i/ xx już któryś raz wmawiasz mi że się śmieję z jakiejś Melanii :O weź się ogarnij, bo coś ci się porąbało w tej pustej łepetynie

Gość gość
ja dns bo nasmiewa sie z dziecka w swojej rodzinie ze ma na imie Melania kochana moge ci napisac jak na to wpadlam :)

proszę napisz mi jak na to wpadłaś drogi Watsonie ;) U mnie w rodzinie nie ma Melanii, ba- moje dziecko jest w ogóle pierwszym i jedynym póki co maluchem w najbliższej rodzinie z obojga stron :) A dodam jeszcze, że jeśli rodziły się dzieci u dalszego kuzynostwa to sami chłopcy :) Może ja nabijam się z jakiegoś Mela? :D

Gość gość
na jednym z tematów ktoś napisał, ze ktos cie odwiedzil i mialas włączonego kompa i bylas zalogowana na kafe pod nikiem dns te osoby dobre wiedza ze nabijasz sie z imienia ich corki ciekawe czy rozmawiali z toba na ten temat

Sulimira to trolica robiąca z siebie przypał roku co ona wypisuje i jakimi wyzwiskami rzuca. Kaszanka zamiast mózgu nie wierze ,ze w ogole ona trzymała kiedykolwiek dziecko na rękach , bo ma nierówno pod sufitem głosząc hasła o zabieraniu dzieci

12:11 jesteś pewna, że chodziło o mnie? :D haha co za bzdura roku. Toksyczna- sulimira ma podszywa, więc te całkiem od czapy hasła, to pewnie ten ktoś

Gość gość
20:23 daga jaga ma rację prostaczką jesteś i chamidłem udowadniasz to cały czas tipsiaro solaro :D

13:00 ty za to reprezentujesz sobą wyżyny intelektualne. Cóż.. nie każdy może być taki mądrutki ;)