Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurman

Ból barku, pomocy!!!

Polecane posty

Witam. Potrzebuję pomocy. Ćwiczę na siłowni i ostatnio podnosząc ciężar na ławce coś przeskoczyło mi w barku i uniemożliwiło dalszy trening. Kiedy wróciłam do domu nasmarowałem się maścią, ale to niestety nic nie pomogło. Ból jest taki sam a czasem jeszcze bardziej się nasila. Muszę coś z tym zrobić, bo chce dalej trenować, a na razie o podnoszeniu ciężarów nie ma mowy, bo ból przy tym jest nie do wytrzymania :(

Gość Kamil85
Ja miałem to samo tylko nie podnosiłem ciężarów a meble, bo pracuje w firmie transportowej. Długi czas próbowałem metod domowych, ale to nic nie pomogło i musiałem pójść do specjalisty. Poszedłem do ortopedy, ale kazał mi zrobić rezonans i było po wizycie. Znajomy polecił mi klinikę rehabilitacyjną, do której on chodził i zanim zrobiłem badanie poszedłem tam na wizytę do fizjoterapeuty. Jak się okazało w moim przypadlu to wystarczyło i pieniądze, które miałem przeznaczyć na badanie przeznaczyłem na rehabilitację:) Tobie też to radzę. Po kilku wizytach po bólu nie było śladu. Teraz czuję się bardzo dobrze. A skąd jesteś? Jeśli jesteś z Warszawy to mogę Ci polecić mojego terapeutę

Gość gość
no juz czakamy na namiary na twoja klinike, spamowy sk*****elu!! gdzie nie spojrze, to te sk*****ele odkopuja stare watki i spamuja. co, w tym samym czasie zerwales sobie kolano i bark, co??