Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uzywany laktator elektroniczny aventa

Polecane posty

Gość gość

Mam okazje kupic za80 zl. Warto? Kupilybyscie?

Gość gość
warto, ja ostatnio sprzedalam na aukcji (licytacja) za 220 zł:) a kupilam za 250 więc nie straciłam a uzywalam go dość długo :)

Gość gość
Warto za taką cenę jak chcesz używany. Ja jakoś nigdy nie mogłam przekonać się do używanych rzeczy i wolę jednak dołożyć trochę a kupić sobie nowy ale jak kto woli :) Wiem, że ręczne aventu są porządne i wygodne więc elektryczne pewnie też. Nakładki wewnętrze (przynamniej w ręcznych) można wymieniać i dokupić sobie nową.

Gość karaiwina
Zależy jak często będziesz go używać. Jeśli często to postawiłabym na jakość, a nie cene. Jednym z lepszych laktatorów które mogę polecić jest lovi prolactis, który z łatwością można przerobić na ręczny lovi protect w razie potrzeby. Odciąganie nim nie jest bolesne, a to ważny element szczególnie przy rozkręcaniu laktacji.

Gość gość
mam do sprzedania laktator mini electric medeli uzyty 1 raz na gwarancji za 200zl. Kupiony ze znizka za 270zl

Gość adaW
ja jednak bardziej polecam LOVI . Mam Prolactis i jest świetny. Napewno zostawię go do drugiego dziecka. Szybko odciąga, nic nie boli. Komfort 100% . Do aventu się zraziłam bo miałam ręczny ale musiałam się go czym prędzej pozbyć bo był do niczego

Gość gość
Piszesz, że jeden jest świetny drugi do niczego, nie podając przyczyny. To, że kupiłaś ręczny to chyba był Twój wybór? Jak trzeba odciągać mleko codziennie to wiadomo ze przy ręcznym ręka by sie męczyła. Akurat korzystałam z tego ręcznego aventu i dla mnie był wystarczający. Bardzo fajna wkładka masująca, piersi idealnie się tam mieściły i nie bolało przy odciąganiu. Mi idealnie zasysał i odciągałam nawet szybciej niż elektrycznym w szpitalu. Ale to kwestia dopasowania i tego ile się ściąga dziennie. Jak się nie może tego wcześniej przewidzieć, to lepiej poczekać trochę, pożyczyć jakiś na początek i kupić dopiero taki jakiego będzie sie potrzebowało.