Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sevil

Wykorzystany holiday czy musze płacic Pilne!

Polecane posty

Gość Sevil

W tym roku wykorzystalem cały moj urkop w chwili obecnej zlozyłem wypowiedzenie bo znalazlem nowa prace do konca roku zostało 2 miesiace i w parcy powiedziano mi ze musze za nie załpacic potraca mi z wypłaty. Gdzie moge poczytac o tym czy naprawde musze zapłacic?

Gość gość
Człowieku k****a używaj polskich wyrazów na nie Wykorzystany holiday co to jest. Według mnie jesteś bambrem ze wsi i pierwszy raz usłyszałeś kiedyś angielski i jesteś za dowolny. Idąc twoim tokiem pisania, jeśli znam 5 języków muszę je teraz użyć.

Gość gosc ty baranie
do Gosc-zadowolony piszemy razem głupi matole ze wsi tez jestem ze wsi a jak nie znasz odpowiedzi na jakieś pytanie to stul dziobek bo możesz w niego zarobić........co za debile ludzie ktoś cos pyta się a tu zawsze znajdzie się pier.....ny polonista!!!!je...ć takich!!!!

Gość gość
tak musisz je oddac, to jest tzw rolling year zazwyczaj 25 dni urlopu rodziela sie kwartalnie czyli masz 6.25 dnia na 3 miesiace jako, ze wykorzystales calosc a odchodzisz 2 mce przed zakonczeniem roku to musisz oddac 4.16 dnia.

Gość sevill
Dzięki wielkie za odpowiedź to juz wszystko wiem pozdrawiam!!!