Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wezły i wszystko inne

Polecane posty

Gość gość

WITAM,,MOJ PROBLEM POLEGA NA TYM ZE SAMA NIE WIEM CO MI DOLEGA,natomiast,od dluzszego czasu boli mnie bark ok 2 lat temu mialam usg barku i było ok,ok roku temu mialam problemy z oddychanie byłam u lekarza w szpitalu,zrobił krew,RTG płuc,i stwierdził ze wszystko ok,podał mi tabletke uspokajajaca .Nastepnie byłam u kardiologa tez wszystko ok,u pulmonologa stwierdzil astme ale słaba,po wszystkich badaniach wyszło ze mam tarczyce niedoczynność,biore tabletki eltroxin 75...ale dąże do tego ze od 5 miesiecy mam ból pod lewa lopatką,boli 2 tyg pozniej 2 dni dobrze i dalej bolil,lekarz dał skierowanie na masaze ból pod łopatka ustapił,ale zaczeł bolec znowu bark,i ogólnie wszystko,bark,reka ,szyja,poprostu od 5 miesiecy z malutkimi przerwami cały czas jestem w bólu ja juz nie wytrzymuje ,,prosze mi podpowiedziec co ja mam robic,tak sie nie da zyc,,,mam dopiero 36 lat,,ah zapomniałabym w pazdzierniku miałam 3 kleszcze,wyciagnela je pielegniarka,mialam małe rumienie,,byłam u lekarza zbadał krew na bolerioze i wynik był ok,,,od tamtego czasu mam bóle głowy,i te wszystkie co opisałam,czy to borelioza,jestem bardzo znerwicowana,bo nie wiem co mi jest,,,boze ja juz nie daje rady,,miałam robione rtg kregoslupa,wyszło ze mam niestabilnosc c3 c5,,a co najgorsze dzis byłam na usg ,bo wyczowałam od dłuzszego czasu wezeł duzy po zuchwa,tez po lewei stronie,okazalo sie ze jest duzy,juz dzis mysle tylko o najgorszym,mam skierowanie na badanie krwi i rezonans,,,czy te wezły to od raka,?

Gość gość
z tym barkiem to może neuralgia, miałam podobnie. Na reszcie sie nie znam

Gość gość
Przejrzałam Twojego posta i chciałąm pisać o tarczycy a potem zauwazyłam, że CI zdiagnozowali. Zbadaj ją porządnie, czy na pewn nie ma żadnych guzków itp

Gość gość
witam ponownie,,tarczyce mam biore eutroxin 100,pol roku temu usg wykazalo guzki,lecz teraz ponowne usg wyszło ze jest wszystko ok,w normie,wiec martwi mnie to co z tym wezłem skad sie wzioł i dlaczego jest taki duzy,,,w srose ide do szpitala,i bede miała wszystkie wyniki robione,,oby wyszlo ze to tylko kregoslu,boje sie ze ten wezeł to juz jaki przezut,,pisze duzo ale prosze mnie zrozumiec,jestem załaman i w glowie mam tylko najgorsze mysli,mam 2 dzieci,nie wiem jak wytrzymam do srodu do tych badan,,,pozdrawiam

Gość gość
nie wytrzymuje juz biore tabletki na uspokojeie i nic,,,