Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudiaap

Problem z moim chłopakiem

Polecane posty

Mam problem, mój Mariusz ma 24 lata jesteśmy razem już prawie 6 miesięcy, kochamy się od 2 miesięcy, robiliśmy to może z 10 razy. Problemem jest niewygodny fakt iż jego penis wydaje mi się mały i hm.. zbyt miękki jakbym go nie podniecała. Miałam kilku partnerów którzy byli "lepsi" w te klocki, kocham go i chciałabym zaradzić jakoś temu, czy mogę jakoś mu w tym pomóc ?

Też mieliśmy problemy z moim mężem na poczatku, może musi po prostu upłynąć troche czasu ?

Gość gość
Trzeba było nie wpychać sobie ogórków.

Gość gość
Zabierz go na swoj***adanie do ginekologa gdy zobaczy badanie pochwy to mu się utwardzi.Do tego najlepiej kochać sie w pozycji ginekologicznej wtedy wchodzi do końca w pochwie.

Gość gość
widok badania ginekologicznego ma go podniecic? co za zryty pomysl czy to ty jestes ta babka, ktora w roznych watkach sobie i innym wmawia, ze ginekolodzy sie podniecaja podczas badania?

Gość gość
Wiem że są http://powiekszgo.com.pl Powodują że członek będzie dłuższy i masywniejszy w obwodzie. Może to poprawi wasze życie intymne.

Gość gość
A moze pocwiczysz tzw. miesnie Kegla? Czemu zawsze to musi byc wina faceta? Popracujcie tez troche nad soba.