Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę holendrów niewiem dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Uważam ich za zjebów genetycznych którzy tylko chcą ludzi z polski by ich wyzyskiwać w fabrykach a ich kraik śmieszny o powierzchni mniejszej niż słowacja. do tego są to p*****lce o głupich uśmiechach złośliwi,wredni.

Gość gość
niech zgadnę... bo jesteś prymitywnym trollem?

Gość gość
A co maja cie na rekach nosic za to ze pomidory zbierasz u nich? Wredni zlosliwi? Naprawde myslisz ze ludzie nie maja nic innego do roboty/ swoich problemow tylko komentowac twoje zycie? Tym bardziej w holandii... w pl rozumiem ze ludzie nie sa wykorzystywani w fabrykach? Przewrazliwiony jestes a cale twoje zdanie wynika pewnie z kompleksow jesli sie nie integrujesz nie znasz jezyka nie dziw sie ze bedziesz gorzej traktowany to normalne wszedzie spedzilem w holandii rok czasu pare lat temu to byl swietny rok milo sie wspomina te beztroskie zycie tam

Gość gość
wkurza mnie że w moim mieście zjeby holenderskie na żółtych tablicach się wożą, otwierają tu jedynie agencje w których się nic nie dowiesz a jedyne oferty pracy to przy zbiorach lub na produkcji. dla mnie taka praca byłaby opukarzająca. do tego te domki z SBA euro paskudne. nawet u mnie z tym dziadostwem sie reklamują na autobusach.

Gość gość
Ja w Holandii nie mieszkam i tak uczuc negatywnych do Holendrow nie mam.Ale przyznam,ze ogolnie sa nie za sympatyczni .

Gość gość
Nie mogę powiedzieć, że nienawidzę Holendrów ale przestałam ich darzyć sympatią po kilku latach spędzonych w NL :( Zakochałam się w Holandii od pierwszego wejrzenia ale im bardziej poznaję ten kraj tym bardziej mnie męczy i coraz więcej rzeczy mi się nie podoba.

Gość gość
Ja tez nie moge powiedziec, ze nienawidze Holendrow ale.... znam mase sympatyczniejszych narodow. Co mi sie nie podoba? Ich zadufanie, przekonanie, ze w kazdej dziedzinie sa najlepsi, skapstwo, oziemblosc, zycie "wg linijki". Co mi sie podoba? Punktualnosc, uporzadkowanie, rowerki.

Gość gość
Jako narod-malo sympatyczni,fakt.

Gość gość
Ja pracuje i mieszkam w Holandii i nie czuje sie jakos wykorzystywana, oczywiscie sa rzeczy ktore mi sie podobaja , i ktore mi sie nie podobaja, powiem tak Holendrzy lubia jak uczysz sie ich jezyka ;)

Gość gość
Można o Holendrach powiedzieć rzeczy dobre i złe, jak i o każdej nacji. Mogłabym powiedzieć niejedno ;)