Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JacobDyga

Dlaczego to mi się nie udaje?

Polecane posty

Gość JacobDyga

Hej jestem chłopakiem i chcę o coś zapytać no więc ostatnio byłem u fryzjera i zapytałem czy mogę zapuścić włosy ale tak no jak Dawid Kwiatkowski mniej więcej a ona powiedziała że nie bo mam zbyt gęste włosy i będę miał szopę na włosach.Więc potem poszedłem do fryzjera do mojej kuzynki i kazałem się krucej obciąć obcieła mnie ale zbyt krótko i zcieła mi całą grzywkę i wjechała w nią maszynką!!!I tak przez najbliższy rok grzywka nie chciała rosnąć a zazwyczaj bardzo wybko mi rosła potem troche urosła ale nie wiele a we wakacje rozjaśniłem sobie włosy i troche a nawet bardzo je przesuszyłem i potem poszedłem do fryzjera zcieła mi grzywkę a teraz wogóle ona nie rośnie czy to przez to przesuszenie bo nadal grzywka jest przesuszona czy to przez tą maszynkę proszę o pomoc bo stosuje odżywki itd. ale nic nie pomaga co mam zrobić ?

Gość gość
moze po prostu zaczynasz łysieć

Gość gość
bzdura! włosy rosną przez 6 lat, a potem przestają rosnąc na pół roku i znowu rosną 6 lat, a potem znowu pół roku przerwy i tak bez końca albo dopóki nie wyłysieje się ;)

Gość gość
ocinanie nie ma wypływu na to czy grzywka odrasta co najwyżej spaliłeś włosy rozjaśniające je i zniszczyłeś cebulki włosów i dlatego odrasta ich mniej fryzjerka miała rację: nie każdy typ włosów można zapuszczać: gdy są za grube i sztywne robi się dziwna niekształtna szopa a gdy są za rzadkie i za cienkie powstają smętne strąki zamiast długich włosów włosy rosną około pół cm miesięcznie więc nijak nie rozumiem jakim cudem grzywka Ci "nie odrasta"