Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grem

Mam problem z ograzmem..

Polecane posty

Gość grem

Witam, mam 17 lat moja dziewczyna 18,jesteśmy ze soba juz długi czas.. uprawiamy pieszczoty erotyczne, na poczatku było tylko dotykanie jej piersi, pozniej przez bielizne penisa,jej muszelki, teraz jestesmy na takim etapie ze uprawiamy pieszczoty nago ( bezpiecznie). Praktycznie od kiedy zaczelismy uprawiac pieszczoty nago jest problem z moim orgazmem,moja dziewczyna za każdym razem ma,czy robie jej reka,czy pocieram sie nago penisem o jej muszelke, w różnych pozycjach, ogólnie zawsze ma, natomiast jak ona juz ma bo ona zawsze ma pierwsza to wtedy zabiera sie za to zebym ja miał,czesto robi to reka i jest miło, przyjemnie obojgu nam sie podoba, ale ona chciałaby i ja tez zeby było to tak ze przez pocieranie sie, skakanie itd nago po moim penisie zebym wtedy miał i probujemy tak, za każdym razem jest blisko ale nie wychodzi bo ona jest zmeczona juz po pewnym czasie. Pozniej jest tak że sie kłocimy,ona mi mowi ze wgl mnie nie podnieca, nie wie co ma juz zrobic, jaka ma pozycje znalesc zebym ja mogl dojsc bo reka nie chce ciagle robic ( jej myslenie na ten temat jest takie że chce zebym był blisko niej wtedy a tak reka to..). Tłumacze jej ze nie wiem czemu nie moge,mowie ze jest bardzo blisko ale nie wychodzi itak, ona jest mega sexowna i bardzo mnie podnieca,ale nie wiem czemu nam to nie wychodzi, psuje sie przez to bo ona ma orgazm a ja nie, wczesniej duzo razy ja robiłem jej reka dobrze,było cudownie i mi też sie podobalo ale wtedy jestesmy blisko i jest super ona natomiast co do robienia mi dobrze reka ma inne podejscie,w sumie to ja rozumiem. Prosze o pomoc rade, co mam zrobic zeby tak dojsc jak bedzie na mnie czy od tyłu, czy jak na mnie leży ( nago). Tłumaczyłem jej ze to nie jest seks i u mezczyzn jest to inaczej zeby dojsc i wgl a moze faktycznie ze mna jest cos nie tak.. pomocy.

Gość gość
Zerżnij ją jak szmatę i zajmuj się tylko swoim orgazmem, wtedy będzie szczęśliwa.

Gość grem
Widać ze kur. jesteś c***a i walisz bo nie masz dziewczyny.