Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kotka zostawia czerwone plamki

Polecane posty

Gość gość

Zdarzyło się Waszym kotkom coś takiego? Kicia ma 5,5 miesiąca i zobaczyłam na krawędzi wanny, gdzie lubi wskakiwać, takie maleńkie czerwone kropeczki, jakby krew? Z czym to może być związane?

Gość gość
kot ma okres czyli ruje

Gość gość
Rujka. Pilnować żeby jej kocur nie dopadł, a jak się skończy to od razu do sterylki.

Gość gość
Kotka podczas rui nie krwawi! Sprawdź, skąd to krwawienie i zabierz ją do weterynarza. Może to być wiele rzeczy - nawet ropomacicze, które zazwyczaj zdarza się dorosłym niekastrowanym kotkom. Miałam przypadek, gdzie ropomacicze miała 4-miesięczna koteczka, potrzebny był natychmiastowy zabieg. Mogą to być problemy gastryczne, no wiele rzeczy. Nikt przez neta jej nie zdiagnozuje.

Gość gość
powinnaś sprawdzić skąd to krwawienie. Być może kotek uszkodził sobie poduszkę, albo złamał pazurka i stąd to delikatne krwawienie. Być może wszedł na coś ostrego, czy ostatnio nie zbiłaś przez przypadek szklanki? Może odłamki szkła utkwiły mu w łapce. Jeśli nie wiesz jak to sprawdzić to jedź do weterynarza. Każdą wątpliwość, każdy przypadek weterynarz powinien sprawdzić, obejrzeć. Ja mam w Gdyni zaufana lecznicę weterynaryjną, chodzę tam ze swoim kotem. Gdybyś była z okolic trójmiasta to tam się wybierz http://lecznicachylonia.pl/

Gość gość
Mój zostawiał 2 plamki i od razu był u weta - miał lekkie zapalenie pęcherza - tydzień moczopoędnych rzeczy i było po problemie.

Gość ffinka
Zapalenie pęcherza i dróg moczowych .Pomogą Neo furalgin -do kupienia w aptece bez recepty.Zioła moczopędne ....Preparaty dodać do karmy.