Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaPucino

Pytanie w szczególności do Panów:)

Polecane posty

Gość kaPucino

Jestem w blisko rocznym związku. Mój luby należy raczej do nieśmiałych mężczyzn więc nasze kontakty fizyczne nawet z czasem pozostawiały wiele do życzenia. Z całym szacunkiem do Was Panowie, ale w większości przypadków to Wy dążycie do zbliżenia, łóżka, seksu. Mój mężczyzna sprawia wrażenie w ogóle niezainteresowanego, nie wykorzystuje nawet idealnych sytuacji aby cokolwiek zdziałać. Z jednej strony budzi to moje wielkie zdziwienie a z drugiej jakiś delikatny strach. Być może wśród obecnych jest ktoś z podobnymi doświadczeniami i mógłby się nimi ze mną podzielić:)

Gość tellme
A ile on ma lat? 65??

Gość gość
Po roku bycia razem nie można tłumaczyć tego nieśmiałością, bo będąc z kimś rok czasu nie powinno się już być nieśmiałym wobec partnera/partnerki. Masz faceta nie zainteresowanego seksem, z bardzo niskim libido i raczej lepiej nie będzie.

Gość gość
Ja też mam nieśmiałego faceta, ale jeśli chodzi o te sprawy, to jest wręcz zboczony i mógłby cały czas ;) Początki były trudne, bo zanim mnie pierwszy raz pocałował, to minęły 3 miesiące od naszego poznania się, ale może to i dobrze, bo wiem że nie zależało mu tylko na jednym :)

Gość gość
Moze sam ma jakis kompleks albo uraz? Pewnie boi sie osmieszenia w tej kwestii

Gość gość
to może byc maminsynek

Gość gość
Ty z 22:26 - powinna cie porzadnie wygrzmocic grupa Murzynow z wielkimi palami, przestalabys wypisywac te swoje posrane brednie z d**y wyssane.

Gość gość
ja to sobie myśle że ja tak miałem kiedyś z laską z którą byłem 6 lat i powiem ze nie potrafilem się otworzyć przednią sexualnie, nie umiałem jej poprostu zrerznąć tak jak bym chciał.Z każda inną robiłem takie figle że głowa mała a z nią nie umiałem nie wiem czemu.Jakaś blokada psychiczna, może dlatego że ona nie miała wielkich wymagań jeśli chodzi o sex, jeśli chodzi o eksperymenty to stopowała mnie i po pewnym czaśie uśpiła we mnie moje potrzeby.Może postaraj się sama, upij go i zobacz jak po alku mu to wychodzi :) mi pomaga i wchodzi we mnie diabeł.

Gość gość
czasami wolimy sie zczepac niz wepchac znowu w ta sama juz w druga dziure itez sie nudzi musi byc nowa cipka