Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się najbardziej opłaca?

Polecane posty

Gość gość

Jaka metoda depilacji wychodzi najbardziej ekonomicznie? Na pewno nie opłaca się chodzić do kosmetyczki bo zdzierają jak nie wiem ale co lepiej: maszynka, plastry czy depilator?

Gość gość
maszynka najtaniej ale trzeba często golić

Gość buahahaha
pasta cukrowa wydatki to woda, cukier i cytryna no i szorstka gabka do peelingu

Gość gość
Ja jak kiedyś przeliczyłam ile w sumie wydaję na maszynki to się przeraziłam ;p Plastry z woskiem może i by było spoko ale ja jakoś nie umiem ładnie złapać wszystkich włosków i dwie paczki kiedyś musiałam zużyć na raz dlatego dla mnie najlepszy jest depilator. Mam z philipsa model z dyskami więc jest dokładny i mogę też używać pod wodą więc praktycznie nic nie czuję w porównaniu do wosku.

Gość gość
wszystko wychodzi na to samo jakby sie zastanowic

Gość gość
Depilator, tylko jakiś porządny, philips czy coś bo masz na lata, a nie bubel co się zaraz zepsuje

Gość buahahaha
u mnie depilator sie nie sprawdzal, wrastaly po nim wlosy, pomimo regularnego peelingu, zeby nie bylo - nie uzywalam jakiegos badziewia

Gość Brittany123
Ja od kilku miesięcy stosuję zestaw do depilacji światłem - Philips Lumea, który kieruje impulsy światła do cebulek włosów. Znacznie zmniejsza się ilości włosów po zaledwie dwóch zabiegach (w dwutygodniowym odstępie). Jest przeznaczona równiez do skóry wrazliwej. Samo urządzenie do tanich nie nalezy, ale w porównaniu z wizytami w salonie kosmetycznym, duzo bardziej się opłaca.