Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamloda

mezczyzna z kryminalna przeszloscia

Polecane posty

Gość mlodamloda

Tak jak w temacie, mam pytanie czy sa tu jakies kobiety ktore byly w zwiazku z mezczyzna ktory ma kryminalna przeszlosc?. Pytam bo od dawna kontaktuje sie z taka osoba i z jednej strony mnie do niego ciagnie, ale z drugiej to bardzo sie tego boje. Ktos, cos?

Gość gość
Osobiscie znam taka osobe, chociaz to nie ja jestem w zwiazku z nim. Koles byl lobuzem od malego a pozniej bylo tylko gorzej. Trafil do zakladu karnego za napad z bronia i probe zabojstwa. Strzelil ale na szczescie ten czlowiek przezyl. Dla kobiet byl szalenie dobry, nawet powiedzialabym szarmancki i ...romantyczny. Wyszedl wczesniej za dobre sprawowanie chociaz w mojej ocenie zasluzyl na wiele dluzszy pobyt niz orzekl sad. Na wolnosci jest od 3 lat, zwiazal sie z kobieta, ktora ma dwoje dzieci z poprzedniego zwiazku, teraz maja wspolne dziecko. Niedawno wzieli slub i uklada im sie calkiem dobrze.

Gość mlodamloda
Ten mój kandydat zgwałcił z kumplami po pijaku jakąs laske, siedział ale twierdzi że niewinnie, bo ta c**a sama chciała :(

Gość gość
Przecież kobiety zawsze chcą być zgwalcone!nie widzę problemu!będziecie siebie tez g****ic?

Gość gość
ty na pewno też z czasem polubisz gw/ałty :)

Gość gość
Nie wiem czy lubię bo nigdy tego nie doswiadczylam.ale na 99% na pewno czula bym się chuj....o gdybym zostala zgwalcona,mam nadzieje ze nie spotka mnie to nigdy.

Gość gość
a jak się ma czuś zgwałcona kobieta jak nie ch...wo? :)

Gość seryjny_gwauciciel
jak lubi, to może czuć sie fantastycznie, rześko, naladowana pozytywna energia :classic_cool:

Gość gość
Sama nie wiem co mam robic, rozmawiamy codziennie , zanim trafil za kratki to znalismy sie rok i czesto sie spotykalismy. Wiem ze mysli o mnie powaznie , ale ciagle przesladuje mnie przeczucie ze bede tego zalowac....

Gość gość
trudno cos tu doradzic...mowia, ze lepiej sprobowac i zalowac ale ja w tych okolicznosciach bym sobie odpuscila.

Gość mlodamloda
Ale nikt inny mnie nie chce bo mam małe piersi i rude piegi :(

Gość gość
jaka denna prowokacja

Gość gość
Szkoda mi ludzi ktorzy sie pode mnie podszywaja. Mam czas do konca roku z podjeciem decyzji. Na zalozenie rodziny itd nie licze z jego strony bo jest miedzy nami zbyt duza roznica wieku. Gdybym miala decydowac dzisiaj to weszla bym w to...