Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćdave4532

portale randkowe

Polecane posty

Gość gośćdave4532

jak rozmawiać z dziewczynami na portalach typu sex randki erodate , datezone itp. jak zagadywać itp. ??? Pytanie bardziej skierowane jest do facetów którzy są dość ogarnięci w tej tematyce i mogą pomóc oczywiście jeżeli są jakieś dziewczyny , które wiedzą coś na ten temat to też niech się wypowiedzą... Owszem temat dla niektórych dziewczyn może wydawać się kontrowersyjny itp. , ale prawda jest taka , że są tam dziewczyny , które same piszą , ze szukają np. relacji bez zobowiązań itp. więc nie piszcie tutaj , że ja pisze o jakiś złych rzeczach itp. zależy mi na merytorycznych odpowiedziach , podszywy i inne offtopy będę ignorował.

Gość dave3234
nikt nie ma z tym żadnego doświadczenia ?

Gość dave3234
wysiliłeś/aś się...

Gość dave3234
tą odpowiedzią

Gość dave3234
tą odpowiedzią

Gość dave3234
bo na tym datezone to miałem sporo problemów , większość dziewczyn nawet nie czyta wiadomości , a część jest jakaś mało poukładana emocjonalnie.

Gość gość
Te psedo portale dla dorosłych gdzie podobno można znaleźć kochankę to ściema i oszustwo. Nie mam nic do lasek, które szukają kochanka na seks. Tylko,że tych kobiet jest tak mało na takich serwisach, że ciężko w ogóle taką znaleźć. Większość to fikcyjne profile http://www.ww.randkiprzezinternet.pl/index.php/portale-randkowe/226-na-portalach-dla-doroslych-stracisz-kase-zamiast-znalezc-kochanke Ja miałem swoją przygodę z c-date i nic poza straconymi pieniędzmi nie znalazłem. Nie wiem czy w ogóle jakaś prawdziwa kobieta mi odpisała bo wiadomości, które dostawałem nie brzmiały wogóle po polsku.

Gość dave4567
a jakie chaty polecacie ? chodzi by była wiara z poznania ? a tam nie ma podszywów ?

Gość gość
a jaki problem skoro to portale z sex randkami piszesz o co ci chodzi i tyle