Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anass

Straciłem ambicje jestem samotny nie mam nikogo :(

Polecane posty

Witam mam 19 lat jestem bardzo smutny zrozpaczony i bardzo samotny, wszystko przez to że nigdy nie miałem dziewczyny i nawet jej nie mam nie mam dla kogo żyć. Przez samotność straciłem ambicje chciałem być piłkarzem cały czas ciężko trenowałem ale już przestało mnie to interesować nawet już meczy nie oglądam. I przyszedł taki dzień że samotność wszystko zabrała wszystkie moje zainteresowania czyli sport. Cały dzień tylko siedzę w domu, bardzo chcę uprawiać sport ale zrozumiałem że nie mam nikogo i nic mi już nie daje radości, bardzo mnie ciągnie do ludzi ale wszyscy zajęci swoimi sprawami albo pracą. Nie mam dla kogo żyć nikt mną się nie interesuje, inni mówią że jestem bardzo fajnym miłym i sympatycznym chłopakiem, i też nie czuje się przez nikogo kochany. jeszcze trzy lata temu byłem szczęsliwy że uprawiam sport i się rozwijam ale i też czułem że brakuje mi dziewczyny. Nie mam już pomysłów na swoje życie czuje się pusty i bez ambicji już mi to nie daje radości jak kiedyś, czuje też że to przez brak przyjaciół i znajomych dla których miał bym to robić, nie wiem już co ze sobą zrobić, może macie jakieś rady albo jakieś pomysły co mogę jeszcze zrobić.

Gość gość
Niestety, nie mam rad czy pomysłów, Ale myślę, że jesteś jeszcze za młody, żeby się poddawać, załamywać. Twojego maila czyta się jakbyś miał 35 lat i pół życia za sobą. Głowa do góry.

Gość gość
Ja p*****le, masz problem jak stary dziad. Nie studiujesz? Nie uczysz się?

Gość gość
Polecam kupe 3x dzienie doustnie ma słodki smak mniam

Gość Jyes
Jedno jest pewne,to nie pora,zeby sie poddawać.Walcz! Mimo wszystko,walcz...przede wszystkim z samym sobą,ze swoimi słabościami,smutkami...Uwierz,ze mozesz wszystko.Dopiero zaczynasz zycie,wszystko co dobre przed Tobą,nie poddawaj sie na starcie.Trzymam kciuki,dasz radę...powtarzaj to sobie codziennie,a tak sie stanie.Powodzenia! Myślami jestem z Toba;-)

Gość gość
Możesz zostać polskim Forrest Gumpem