Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktora praca daje wiekszy prestiz, ....

Polecane posty

Gość gość

pielegniarka w szpitalu wojewodzkim w miescie typu wroclaw, poznan? czy recepcjonistka w 4-gwiazdkowym hotelu w tym samym miescie?

Gość gość
Żadna. Oba zawody są typu "przynieś, podaj"

Gość gość
Pojecie "praca dajaca prestiz" pachnie dla mnie myszka. Nie wiem jaka praca daje prestiz... ani co ow prestiz oznacza. Najwazniejsze, zeby robic to, co sie lubi. Jezeli chcesz byc pielegniarka - badz pielegniarka. Jezeli chcesz byc recepcjonistka - badz recepcjonistka. To Twoje zycie. I tylko Ty wiesz, co lubisz robic, w czym czujesz sie dobra. A co mysla o tym inni - to juz ich zmartwienie.

Gość gość
recepcjonistka, przynajmniej nikomu dup nie myjesz :) zawsze elegancka, ale tego też trzeba się nauczyć, bo obsługiwać gości trzeba zawsze z uśmiechem i nienagannym wyglądem i tak przez całą swoją zmianę ;) A pielęgniarka dzisiaj jest na równi z salową, daj spokój, jak chcesz być pielęgniarką to tylko w cywilizowanych krajach, wiem co mówię, mam w rodzinie pielęgniarki :p

Gość gość
ewentualnie pielęgniarka gdzieś w prywatnej przychodzi, nie pchaj się ani do domów opieki, ani do szpitali, syf !!!

Gość gość
Dyskutowałabym o tym perfekcjoniźmie recepcjonistek

Gość gość
gość dziś to jak z ludźmi ;) wiem, niektóre są okropnymi babskami, bo z takimi pracowałam :P 0 szacunku do nikogo, jakby Pana Boga za nogi złapały..