Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćka

rozmowa kwalifikacyjna w House Cropp Sinsay

Polecane posty

Gość gośćka

z góry przepraszam jak temat sie powtórzył, ale mam pytanie. Wczorajdo mnie dzwoniła pani odnośnie rozmowy kwalifikacyjnej. Problem jest w tym , że u mnie w mieście powstaje centrum handlowe i wysyłałam CV do House, Cropp , Sinsay i dokładnie nie wiem do którego sklepu mam rozmowę, ponieważ pani przedstawial sie ze firma LPP S.A i zastanawiam się własnie jakie pytania padaja na rozmowach do tych sklepów, i ile sie mniejwiecęj `na rękę` zarabia ? i jak na taka rozmowę mam się ubrać?

Gość gość
musisz się kotku ubrać seksownie, no wiesz rozpięta bluzka, musisz pokazać uda

Gość gość
na reke? hahha jak zaplacisz to pozwola ci popracowac

Gość gośćka
to sie duzo od was dowiedzialam.

Gość gość
no to teraz nam podziękuj kotku

Gość gość
taka praca jak w polsce to i tak do d**y wiec co z tego ze nie ma porad 333 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gośćka
może ktoś coś pomoże ?

Gość gość
Ja pomoge. Pracowalam swego czasu w RE. Wszystko zalezy od kierowniczki. Ja zaplusowalam wiedza na temat LPP jak i samego sklepu. Mialam pytania o tym co ogolnie mi wiadomo o marce, co jest sprzedawane w sklepach dokladnie. Jak wyobrazam sobie swoje obowiazki oraz o to co jest teraz modne. Ciężko o prace nie bylo, choc bylo kilku kandydatow. Trzeba sie wykazac wiedza, opanowaniem i czyms zaimponowac. Powodzenia!

Gość gość
Aha, zarabia sie 7zl netto na godzine.

Gość gość
Boże masakra.. 7 zł ?? to czyli nie moge zbyt wysokiej kwoty powiedzieć bo wiadomo, że mnie nie przyjmą.

Gość gość
Zależy jakie stanowisko, zależy jakie miasto... Są widełki zarobkowe, więc możesz zarabiać od-do. U nas na stanowisku sprzedawcy jest 7,4 na godzinę, asystent ma już więcej, zastępca kierownika jeszcze trochę więcej no a kierownik wiadomo już naj;) zależy co będziesz tam robić