Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LEAlulu

Czy facet który płacił za seks może byc dobrym ojcem i mężem

Polecane posty

Gość LEAlulu

czy tacy się zmieniają czy juz zostają w nich te ciągotki do prostytutek i seksu grupowego...?! Od roku spotykam się z pewnym mężczyzną, który zawsze miał wiele panienek a mimo tego korzystał z usług prostytutek o czym dowiedziałam sie będąc z nim 2 miesiące w związku .Odeszłam... Nie potrafiłam jednak żyć bez niego i dałam mu szansę bo kochamy się jak wariaci.Dodam, że przez ten cały czas nie dawał mi najmniejszego powodu do jakichkolwiek podejrzeń o zdrady.Strach wrócił gdy dowiedziałam się o ciąży-partner cieszył się, że zostanie ojcem(moze dlatego, że ma już 31 lat) i jak twierdzi jestem kobietą jego życia i oswiadczył mi się ! Ja jednak odmówiłam bo zaczęło mi przeszkadzać jakim był babiarzem i poczułam lekką niepewność i mysli czy nie zacznie ulegać innym kobietom gdy ja będę wysoko w ciąży badz w połogu ?! To mnie nie daje spokoju tym bardziej, że jest bardzo przystojnym mężczyzną i panny kleją sie do niego.Ciąży nie usunę ale boję się przyszłości z nim!Czy słusznie? Gdy sobie pomyslę, że pieprzył się w trójkątacg, czworokatach to zbiera mi sie na wymioty :( On z kolei nie może zrozumieć dlaczego odmówiłam zostania jego żoną i ma za złe, że mu nie wierze że sie zmienił .Nie wiem co robić?

Gość gość
a co to za problem żyć na kocią łapę bez ślubu? musisz od razu za niego wychodzić za mąż???

Gość gość
Moim zdaniem jeżeli po 30-tce ciągle chodzi na d****** to tak mu już zostanie. Potem nie pisz że jesteś załamana, bo myślałaś że się zmieni. Zmienić to może się 20-latek, ale po 30-tce to już ciężko.

Gość gość
wspolczesne baby to wszystkie szmaty wiec bez znaczenia czy byl na d****ach. a ty tam wyzej ewa dalej siedzisz na kafe, niezle z ciebie musi byc dziwadlo, powinnas sie nawet z kur**wiarza cieszyc bo watpie ze na cos lepszego zaslugujesz

Gość LEAlulu
No teraz nie chodzi a ma 31.Gdy go poznałam miał prawie 30 lat i do samej trzydziestki dogadzał sobie prostytutkami :(

Gość LEAlulu
zycie bez slubu dla mnie nie jest problemem ale dla mojego partnera juz tak!! Chce wziąć slub juz teraz by dziecko urodziło sie w pełnej rodzinie! A ja nie wiem co robić bo czas nagli :(

Gość gość
Jeżeli zależy ci na dziecku, to powinnaś wziąć z nim ślub. Ale licz się z tym że on może później nadal chodzić na prostytutki.

Gość gość
nikt nie zmieni swojej przeszłości , dlatego nie oglądaj się za siebie , każdy popełnia błędy , więc nie możesz mieć pretensji do niego o to co było kiedyś. W związku zaufanie to podstawa , jeśli nie potrafisz mu zaufać to zakończ ten związek bo będziesz wiecznie pełna podejrzeń i nieszczęśliwa .

Gość gość
A jakie to ma znaczenie?:O A czy facet ktory jezdzil rowerem moze byc kasjerem w biedronce?:-D. Bo to mniej wiecej takie pytanie:-D Ja bylem kurfiarzem,lubilem kobitki i dzifki. Co nie znaczy,ze jestem zlym ojcem,kocham swoje dzieciaczki i bym za nie zabil

Gość gość
Też prawda. Jeżeli to by miał być chory związek, to być może dla dziecka najlepszą opcją będzie usunięcie ciąży.

Gość gość
Z prostytutką to nie zdrada .Po pierwsze to za pieniądze, bez uczuć .Zwykla usługa. Po drugie w prezerwatywie czyli bezpośredniego kontaktu nie ma .

Gość LEAlulu
Własnie tego boję się najbardziej!Że będę podejrzliwa, nieufna i nieszczęśliwa.On może być najwspanialszym ojcem i wiernym mężem ale gdy ja nie bedę potrafiła mu zaufac to nasze małżeństwo będzie nieszczęśliwe

Gość gość
i tak będzie, bo nigdy nie zapomnisz i nie zaufasz mu!

Gość gość
Ja to by miała być patologiczna rodzina, to powinnaś rozważyć przerwanie.

Gość gość
Moj facet tez korzystal z dziwek..dalam szanse i do tej pory nie żałuję. Każdy może zdradzić. ..

Gość LEAlulu
przerwanie czego? Ciązy czy związku? do gość 09:55 a ufasz mu na tyle by miec pewność, że Cie nie zdradza? I jaki wykonuje zawod?Ja wiem, że to bez znaczenia ale ogromna ilośc ludzi z otoczenia twierdzi, że skoro policjant to zdradzał, zdradza i będzie zdradzał zawsze :(

Gość gość
to czyli mam rozumiec ze on zdradzal swoje partnerki z k****ami? :-O ja bym z takim pieciu minut nie byla bo sorry ale facet ktory ma stala kobiete a roocha sie w trójkatach to jest k*****arzem skonczonym !Po tego glina? on sie nigdy nie zmieni PAMIETAJ wiej póki czas