Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak postąpić z facetem co mi ściemnił?

Polecane posty

Gość gość

Początki znajomości, jest fajnie, ale... W weekend nie planowaliśmy spotkać się w sobotę, bo jak twierdził chce odpocząć,wyspać się i posiedzieć w domu. Rozumiem, bo ma stresującą pracę. W niedzielę jak się widzieliśmy twierdził nadal, że z domu się nie ruszał. A tu naglę ktoś ze wspólnych znajomych wrzuca fotki na FB, gdzie on bawi się na imprezie m. in w towarzystwie ex... Od niedzieli zachowywał się dziwnie, teraz wyszło dlaczego. On twierdzi, że to nie kłamstwo i ja robię problem. Nasz wspólny znajomy doradza by pogadać na spokojnie, ale ten się podobno boi że nie będzie to łatwa rozmowa. Nie wiem jak się zachować. Bo narzucać i wydzwaniać nie mam zamiaru, ale też z powodu jednej wpadki nie chce przekreślać znajomości. Dodatkowo wiem, że jego ex bardzo się interesuje moją osobą. Może ktoś mądry się wypowie, za głupie komentarze dziękuję.

Gość gość
Była k****a się tobą interesuje? Hahaha nie pytajcie dlaczego mnie to śmieszy.

Gość gość
Facet, który już na początku znajomości ma "tajemnice" tego rodzaju nie zasługuje na twoją uwagę, a to dlatego, że nie można budować z nim zaufania, ponieważ bezczelnie kłamie. Rozumiem, że chciałabyś kontynuować z nim znajomość, mimo wszystko. Twoim zadaniem jest jednak dbanie o swoje dobre imię. Jest takie powiedzenie: jak spaść to z dobrego konia. Ten nie jest koniem dobrej rasy, okazał się osłem. Z takimi wszelkie znajomości prędzej czy później kończą się fiaskiem. Powinnaś z nim porozmawiać, powiedzieć mu, że wiesz o jego spotkaniu z byłą i zakończyć jak najprędzej tę znajomość bo będziesz jeszcze kiedyś przez niego płakała. Facet jest kompletnie bez jaj bo jest z tobą i spotyka się potajemnie z byłą. Olej dziada!

Gość gość
Nie pytamy dlaczego cię to śmieszy haha:P

Ten nie jest koniem dobrej rasy, okazał się osłem : bardzo mi sie podoba to zdanie .Zapamietam je . Zgadzam sie z opinia tej osoby . Klamca i oszukaniec . Najlepiej poslac go z powrotem na impreze z ex .

Gość gość
Pomożemy Ci w każdej sprawie! Testowanie wierności,rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Dostarczymy dowodów, dzięki którym szanse na wygraną rozprawę wzrosną wielokrotnie! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY ZADZWOŃ: 572611122 e-mail: biuro@veritas24.pl JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!

Gość gość
Dać takiemu szanse to cale życie dawac się zdradzać i to legalnie

Gość Ozyrys23
Jeśli chcesz coś budować to nie może się on spotykać ze swoją ex. Na to że wróci jest 50% szans niektórzy wracają nawet po 3 razy. Powiedz bardzo Cię lubię(lub coś więcej), zależy mi na tobie ale nie godzę na taki związek odchodzę. I urwij kontakt, staniesz się wyzwaniem, podniesiesz swoją atrakcyjność bo nie będziesz ta potrzebująca. Jeśli się odezwie coś jest na rzeczy możesz się odsłonić lekko ale nie za szybko niech poczeka. Jeśli zamilknie jak kamień kompletnie mu nie zależy. Zasada przed wejściem w coś poważniejszego jest prosta nie możesz okazywać więcej zainteresowania jak on.

Gość gośćandreea
Przecież on nie jest z nią w związku. To początki znajomości więc sam może nie być pewien co czuje.

Gość gość
facet Cię ewidentnie oszukuje już na początku znajomości. już się przejechałaś na nim, a tak naprawdę nie wiecie nic o sobie. bo nie można powiedzieć na początku, że się znacie, bo masz sama dowody, że jednak tak nie jest. to zwykły krętacz. fajnie znać prawdę i słyszeć kłamstwo. pomyśl co by było, gdyby nie wrzucił tego zdjęcia, żyłabyś w przekonaniu że może miał zły dzień. nie łudź się i nie stawiaj sobie wielkich nadziei na rozkwit znajomości, bo się już zraziłaś i radziłabym wygasić znajomość, zanim będziesz płakała przed niego.