Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarina79

Jak znaleźć swoją drogę w życiu

Polecane posty

Gość Katarina79

Witam, Mam 35 lat. Jestem świeżo po rozwodzie. Mam jedenastoletniego syna i totalny Brak pomysłu na życie. Co dalej? Od 30 września 2014 jestem bezrobotna. Mieszkam w Belgi. Dostanę zasiłek więc mam nadzieję, że finansowo dam sobie radę. Niestety nie mam pomysłu co dalej zrobić ze sobą. Czuję się bardzo zagubiona, samotna i rozczarowana swoim życiem. Zawsze potrafiłam się jakoś zorganizować. W tej chwili czuję pustkę w moim sercu i w mojej głowie. Zaczyna mnie to przerastać. Jeżeli ktoś ma pomysł jak to ogarnąć lub jest ktoś kto też coś takiego przeżył, bardzo proszę o podpowiedź jak ruszyć z miejsca bo naprawdę utknęłam w martwym punkcie :(. Z góry dziękuję

Gość gość
Współczuję Ci serdecznie. Nic nie poradzę, bo mam w miarę ułożone życie, ale na pewno wypowiedzą się ludzie z podobnym dylematem...

Gość gość
Kiedy Kasiu kotku wrócisz do Polski? Czy wiesz Kaśka, że jeden kafeterianin moszne swoją na słoik po majonezie naciąga.

Gość gość
no ty nie przejmuj sie i rob swoje spelniaj se marzenia w d***e oni te s*******ny ja ci mowie ze kopniaka im i za marzeniami 111 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w