Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoelah

Po ilu dniach od zagnieżdzenia test wyjdzie pozytywny?

Polecane posty

Gość zoelah

Witam 26,27 dc miałam lekkie krwawienie, jasnoczerwona krew,różowy śluz coś w tym stylu.Trwało to łącznie 1,5 dnia. Test zrobiłam dzisiaj(30dc) o czułości 10 i 25 i obydwa negatywne. Cykle 29-30 dniowe. W tym cyklu od 18 dnia ginekolog kazała brac duphaston w razie czego. Dzisiaj go nie wzięlam ze względu na te negatywne testy..I sama nie wiem czy zrobilam dobrze czy źle.. Ile dni po zagnieżdzeniu test powinien byc pozytywny??Bo wydaje mi sie, że juz powinno byc cokolwiek.. Owulację miałam 14 lub 15 dc (byłam 15 dc u gin wieczorem i juz było po owulacji).

Gość zoelah
haloo nikt tak nie miał????

Gość gość
2 dni po plamieniu implantacyjnym test był pozytywny, ale trwało ono chwilę, a nie 1.5 dnia

Gość zoelah
dziękuję :)wiesz to nie było takie krwawienie, że musiałam miec podpaskę..bo wkładka spokojnie wystarczyła i nie było też tak, że trwało cały czas ciągiem..tylko tak co jakiś czas coś tam brudziło. a czytałam, że takie plamienia trwają 1-2 dni więc jakby co to się mieszczę :) A teraz dopatrzyłam się na tescie o czułości 10 jakiegos cienia kreski..doktoryzuję sie nad nim od rana i nie wiem czy to majak czy faktycznie..Ehh..

Gość gość
Bede okrutna - w przewazajacej czesci przypadkow plamienie oznacza brak ciazy. Te ktore plamily, a zaszly to wyjatki, ze tak powiem. Oczywiscie zycze, bys byla wyjatkiem, ale nie sadze. Mimo wszystko - trzymam kciuki

Gość gość
masz 2 wyjścia- poczekac jeszcze ze 2 dni i powtórzyć test albo iśc dzisiaj na betę

Gość zoelah
Dzięki:) Najbardziej się boje tylko tego odstawienia duphastonu :)że w razie czego może to źle wpłynąc także najpewniejsza opcja jaką wybiorę to bedzie test z krwi w dniu dzisiejszym. A tak to będe zyc w strachu przez 2 dni :P I pojdę tam raczej zeby wykluczyc niż potwierdzic bo tez mi się wydaje, że pewnie nic z tego :( dzieki za odpowiedzi!