Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda20140106

Zycie w pojedynke

Polecane posty

Mam 30 lat. Odkad pamietam przewaznie w zyciu bylam sama. Wiem, ze to ma swoje zle strony, ale powiem wam, ze tak naprawde nie wyobrazam sobie miec kogos na stale. Mam niestety problemy ze zdrowiem i to jedyna rzecz ktorej sie boje, ze jak bede bardzo chora, to nie bedzie mi mogl nikt pomoc. Ale naprawde sie bardziej odnajduje w swojej samotnosci niz w budowaniu relacji z facetem. Jest tu jeszcze ktos taki?

Gość gość
ja jestem, tez gram solo w zycie i nie wiem czy potrafilbym odnalezc sie w zwiazku, moze bardziej potrzebuje przyjaciolki ktorej moglbym zaufac i o wszystkim z nia rozmawiac bo z facetami nie potrafie rozmawiac o uczuciach bo oni tylko widza swiat i kobiety przez pryzmat *******a

Gość Magda20140106
Ja mam problem z tym, zeby w ogole myslec o wyprowadzce z domu i zamieszkaniu z obca osoba. Po prostu bardzo sie tego boje. Ufam tylko mojej mamie i tacie. A jesli chodzi o zwierzanie sie obcym to mam po prostu zahamowania i to nie pozwala mi na nawiazanie normalnej relacji z nikim. Wychodze czasem na jakies spotkania z chlopakami. Dwa razy bylam nawet zakochana. Ale to nie wiele jak na 30 letni okres zycia. Bardzo boje sie, ze trafie na zla osobe, ktora bedzie np. pic lub robic awantury. Z drugiej strony boje sie samotnosci troche. Ale w niej przynajmniej mozna odnalezc spokoj. Pod warunkiem ze finansowo jest sobie czlowiek w stanie poradzic. Zupelnie jednak nie wiem co dalej zrobic ze swoim zyciem.

Gość gość
Część Magda to co napisałaś w 100 % pasuje również do mnie. Jesteśmy bardzo podobni do siebie. Ja też jestem chory [ m.in. nerwica lękowa]. Choroba bardzo mnie ogranicza życiowo. Boję się samotności a z drugiej strony jest ona taka niby bezpieczna. Masz może gg to byśmy sobie popisali. Moje gg 50829292 Dominik

Gość gość
Magda napisz do mnie. Bardzo chciałbym Cię poznać Dominik

Gość gość
chciałbym Cię poznać pokochać przytulić i zaopiekować, ale już pewnie nie napiszesz do mnie. Dominik