Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hebanowa_porcelanowa

niespodziewane problemy z miesiączką

Polecane posty

mam pytanie podczas ostatniego cyklu okres spóźnił mi się o tydzień, nie przejęłam się bo nie uprawiałam seksu więc nie mogłam być w ciąży, ale w pierwszy dzień wzięłam dwie tabletki hormonalne, bo myślałam że może go zatrzymam (miałam ważną imprezę ), ale się nie udało. teraz znowu spóźnia mi się okres, do tego dochodzi fakt że tym razem miałam kontakt z facetem więc zaczynam panikować. dodam że tydzień i mniej więcej półtora tygodnia po stosunku zrobiłam testy, oba wyszły negatywne, a tydzień temu zachorowałam, na zapalenie oskrzeli, wczoraj dostałam antybiotyk. Proszę o radę, co o tym myślicie?

Gość gość
puszczasz sie z obcymi facetami to mysle

Gość gość
po tygodniu -półtora od stosunku test nie jest wiarygodny. Zbyt wcześnie. Powtórz test za kilka dni.

Gość AneteRka
Nie panikuj. Ile masz dokładnie lat?? Na regularność okresu wpływa bardzo dużo czynników: - wahania hormonalne - stres - zmiana diety - obawa przed ciążą... Naprawdę jest tego od groma. Tu masz co prawda dla nastolatek info ale odnosi się to do wszystkich kobiet: https://www.teenzone.pl/ratunku-spoznia-mi-sie-miesiaczka-1961.html Czy coś ostatnio się w Twojej diecie zmieniało?? A może przeszłaś jakąś chorobę?? Nawet zapalenie pęcherza czy przeziębienie??

Gość gość
Tabletki hormonalne to nie cukierki, lecz poważny lek, który jest przepisany przez lekarza a nie własne widzimisię. Teraz są skutki , nic nie wiesz co było , co jest , co będzie. Wróżką nie jestem , ale życzę ci by się dobrze skończyło , bo lekcję nauki już dostałaś i na przyszłość z niej skorzystasz.

po pierwsze nie puszczam się, bo spałam tylko z moim chłopakiem, po drugie, oczywiście wiem, że nie powinnam była brać hormonów, tak więc oczywiście lekcja jest. mam 18 lat, gówniara. zastanawia mnie czy poprzednie opóźnienie okresu miało jakieś znaczenie, czy może cykl mi się wdyłużył. Ostatnio okazało się ze złapałam wirusa typu hpv, na szczęście nie onkogennego, może to też miało na to wpływ