Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wymaz z pochwy u dziewicy

Polecane posty

Gość gość

witam może mi coś doradzicie potrzebuję mieć zrobiony wymaz (mam jakąś infekcję), byłam wczoraj w laboratorium, gdzie takie wymazy pobierają, ale odmówiono mi tego badania ze względu na budowę mojej błony. hm, to badanie zleciła mi ginekolog, która sama też nie bada mnie normalnie tylko przez o***t, żeby mnie nie uszkodzić. nie bardzo wiem co mam zrobić. czy to uszkodzenie błony boli? czy dam radę sama sobie to pobrać w domu? wymazówka wygląda jak taki patyczek do czyszczenia uszu, jest długi, trochę się tego boję, ale ostatecznie co może sie stać od uszkodzenia błony, skoro w zamyśle ma ona zostać zerwana przez członka?:-P :(

Gość gość
jako dziewica, czy nie, wolałabym być badana przez pochwę, niż przez o***t

Gość gość
no cóż, mnie strasznie bolała próba badania przez błonę. zastanawiam się czy nie mam jakiegoś problemu anatomicznego:( też nie lubię przez o***t:(

Gość gość
dodam, że ta infekcja męczy mnie już 3 tydzień, leki na grzybicę nie pomagają:( może trochę, da się z tym żyć. ale odczuwam ból, świąd, upławów i woni mam już trochę mniej. mam już tego serdecznie dość. mam też inne problemy na głowie, to mi spędza sen z powiek.

Gość gość
co za problem, jak lekarka zleciła to czemu sama nie pobrała? ja bym ją zmieniła, mi to pachnie olewaniem Ciebie. nie wydaje mi się, żeby błona była aż takim problemem do pobrania głupiego wymazu. obojętnie jaką masz budowę.