Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

guzek obok pępka

Polecane posty

Gość gość

witam.. wyskoczył mi guzek dokładnie obok pępka po prawej stronie.. najpierw był tam pryszcz ( około miesiąca temu) ale go wycisnęłam.. teraz mam tu guzek, jest bardzo twardy, boli jak go dotykam ( ból jest podobny do tego występującego przy pryszczach podskórnych na twarzy) co to może być?

po prawej stronie? Pępek jest symbolem środka świata. Takiego centrum wokół, którego krążysz i jeżeli pojawia się gdzieś guzek to świadczy to o tym, że z tamej strony zaczyna Ci zagrażać niebezpieczeństwo. Zwróć uwagę na osobę po Twojej prawicy, czy nie szykuje dla Ciebie przykrej niespodzianki.... A może pójdź do dermatologa, bo to nic takiego?

Gość gość
po prawej czyli na wschodzie zaraza ze wschodu idzie dla malo domyslnych: to putina sprawka

Ta teoria też jest prawdopodobna, patrząc z drugiej strony chodzi o niemców. Wyrosła Ci Merkelowa krosta

Gość gość
to nie krostka tylko taki podskórny pryszcz, ale jest twardy i nie dam rady go wycisnąć.. boli jak dotykam a tak nie czuję dyskomfortu.. ale naczytałam się że to może być oznaka raka żołądka.. i boję się strasznie :(

Gość gość
boję się.. miał ktoś może podobny przypadek...

Gość gość
no wlaśnie jutro się wybieram.. miałam isć dzisiaj ale musiałam isc na uczelnie.. i nie było czasu na to.. mam nadzieję że to nic groźnego.. tak bardzo sie tym przejmuję..

Gość gość
nie mam gorączki, ogólnie czuję sie tak jak zawsze nic niepokojącego nie zauważylam.. ale mimo wszystko tyle teraz się słyszy o tych chorobach a ja zawsze bałam sie nowotworów.. mam nadzieję że jutro wszystko sie wyjasni. i że będzie dobrze. dziękuję za słowa otuchy, trochę mnie uspokoiły :*

Gość gość
TO raczej tłuszczak nie panikuj