Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobili

Polecane posty

Gość gość

Jestem w Londynie od dość niedawna. We wrześniu zaczelam naukę w collegu -ESOL level 2, udało mi się tez znaleźć prace. Niestety nie jestem w stanie teraz pogodzić pracy i collegu, ponieważ godziny się pokrywają, a szef nie zgodził się, żebym zaczynała bądź kończyła wcześniej. Możliwe, ze praca będzie tylko do końca tego roku. Nie wiem co robić. Z czegoś żyć muszę, ale jak zostawię college to pod koniec roku mogę być i bez pracy i bez kursu ...:(

Gość gość
to nie wiesz jak studentki sobie dorabiają?

Gość gość
Tak właśnie wyglada teraz 'praca' w uk (pół etatu, 2-3 dni w tygodniu, praca na 2-3 mc)

Gość gość
Tak właśnie wyglada teraz 'praca' w uk (pół etatu, 2-3 dni w tygodniu, praca na 2-3 mc)

Gość gość
Studentki...ona robi zwykły kurs nawet nie na poziomie college'u matole. Ciężka decyzja ale praca ważniejsza a ten kurs to nie są jakieś super kwalifikacje i możesz go zrobić za jakiś czas. Ja kiedyś miałam podobna sytuację, robiłam work experience w miejscu w którym zawsze chciałam pracować a pracowałam w restauracji żeby się utrzymać jakoś. No i szef w pracy robił problemy bo chciałam jeden stały dzień wolny (ze względu na tamten staż) no i w końcu mnie wywalił. Miałam głupie szczescie że 2 tyg po tym zwolniło się miejsce w mojej wymarzonej pracy. Ale jak mowie, to tylko głupi przypadek.

Gość gość
@JojoMakaveli - nie da się, jest tylko możliwość od 9.30 do 1, a ja o 12-1 zaczynam prace albo od 6 do 9 wieczór, a ja kończę o 6 i wcześniej nie mogę ...