Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak uzyskać skierowanie na tomograf głowy.

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mam pytanie otóż od jakiegoś czasu mam częste zawroty głowy, są one codziennie. Do tego mam nudności, pocę się strasznie po czym jest mi zimno, czesto też odczuwam jakby drętwienie stóp... Mam 24 lata. Kiedyś pojawiło się również coś podobnego. Tylko zawroty głowy nie były takie silne. Byłam z tym wtedy u neurologa i dostałam leki które rozluźniały mięśnie kręgosłupa. Nie przeszło mi po nich nic, Ppo prostu sami ustało. pojawiło się znów Biorę leki przeciwbólowe i nic... Głowa boli i kręci się nadal. Czuję jakby ucisk w głowie. Mam w planach iść po skierowanie i iść do neurologa ale boję się że odeśle mnie z kwitkiem a chyba zalezy mi na zrobieniu tomografu. Bo w tym wykarze jak najwiecej. Nie stać mnie prywatnie. czy moje dolegliwości nie są zbyt wystarczające żeby wysłać mnie na takie badanie ?? ;/ Marta

Gość gość
Iść prywatnie wszystko się załatwi wtedy ,niestety taka Nasza służba zdrowia ,prędzej zdechniesz za przeproszeniem niż doczekasz się wizyty

Gość gość
Idąc prywatnie nie dostanę niestety skierowania na tomograf na NFZ. Nie stać mnie ani na prywatną wizytę ani na TK na fundusz... M/