Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem facetem hetero. Mam dziewczynę, nie pierwszą. Uprawiam z nią seks wszystko jest w porządku itp. ale nocami marze o tym że ktoś spuszcza mi się na mordę ciepłą spermą, jedzie ostro w dupę itp. Czy to normalne wśród hetero? Czy to przejściowe? Mam 18 lat może hormony?

Gość gość
nie to zwyczajny efekt uboczny bałwochwalstwa musisz się nawrócić

Gość gość
młody człowieku czy jesteś ateistą?

Gość gość
Tak, a jakie to ma znaczenie? Nigdzie nie jest napisane ,że to forum dla katoli

Gość gość
fakt że jesteś ateistą ma bardzo durze znaczenie jest to przyczyna twojego problemu ja nie jestem katolikiem ale wierzę w Boga i chcę cię uświadomić że twój problem bierze się z niewiary wiem że pewnie to co piszę uznasz za bzdury ale jeżeli to olejesz najprawdopodobniej zostaniesz gejem przeczytaj sobie list do rzymian który znajdziesz w biblii a jak nie masz biblii książkowej to znajdziesz w necie

Gość gość
Miałeś racje, uznaję to za bzdury

Gość gość
no cóż ja ci nie pomogę jak sam tego nie będziesz chciał ale pomyśl że nic by ci się takiego strasznego nie stało gdybyś przeczytał list do rzymian tam jest opisany twój problem

Gość gość
Może gdyby było to coś innego niż brednie w jakiejś bibli to bym się skusił

Gość gość
rozumiem że jako ateista masz awersje do biblii niestety ale wszystko ma swoje konsekwencje nawet twój ateizm mam nadzieje że kiedyś znajdziesz drogę do Boga

Gość gość
Masz specyficzny fetysz, albo jesteś heteroromantyczny ale biseksualny. Warto w twojej sytuacji spotkać się subtelnie z jakąś transetką/shemale.

Gość gość
Podniecają mnie kobiety i mężczyzni chociaż z żadnym nigdy nie byłem. Trans raczej nie. Jak się przekonać czy naprawdę jestem homo/bi?

Gość gość
Moze jestes biseksualny? To tylko fantazja, nie musisz od razu wcielac jej w zycie.

Gość gość
Tylko ,że ta fantazja przechodzi coraz bardziej w pragnienie. Moja dziewczyna podnieca mnie tak samo jak zanim w ogóle zacząłem fantazjować o facetach więc po prostu chcę wiedzieć kim jestem.

Gość gość
" Podobnie też i mężczyźni, porzuciwszy normalne współżycie z kobietą, zapałali nawzajem żądzą ku sobie, mężczyźni z mężczyznami uprawiając bezwstyd i na samych sobie ponosząc zapłatę należną za zboczenie. 28 A ponieważ nie uznali za słuszne zachować prawdziwe poznanie Boga, wydał ich Bóg na pastwę na nic niezdatnego rozumu, tak że czynili to, co się nie godzi. "

Gość gość
Liczę na prawdziwe informację ;)

Gość gość
Zbok jestes i tyle. Chory psychol . Do ciypciania sa cymbale kobitki a meske d**y do srania.

Gość gość
Prostaki proszone sa o to zeby sie nie wypowiadać :) Ty pewnie nawet d**y po tym sraniu buraku nie myjesz tylko rozcierasz papierem po d***e jak każdy prostak twojego pokroju. A jak bidet widzisz to wkładasz pysk do środka i pijesz. Hahaha