Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić jeśli facet wykazuje mniejsze zainteresowanie?

Polecane posty

Gość gość

Pisać do niego pierwsza czy udawać trochę niedostępną? czy już się nie przywrócić jego zaisteresowania?

Gość gość
Musisz podać więcej szczegółów tej relacji.

Gość gość
Nie pisac. Im bardziej bedziesz udawac ze jestes zajeta i nie masz czasu tym bardziej on bedzie zainteresowany. Pomysli - ma swoje zycie swoje zajecia nie jest kobieta bluszczem, nie bedzie zatruwac mi zycia.

Gość gość
więcej szczegółów ? spotykamy sie razem tak jako kochankowie od jakis 3 miesiecy miesięcy. rzez przewsze 1,5 miesiaca on pisał na okrągło, a teraz nagle mniej... co prawda odzywa sie codziennie ,ale nie dzwoni , jego zainteresowanie jakby spadło :(

Gość gość
Skoro jesteście tylko kochankami, to czego Ty oczekujesz?? Mężczyźni nie są tacy jak kobiety. Nie rozmyślają, nie przeżywają tyle co kobiety. Skoro odzywa się codziennie, to sporo znaczy. Nie pisz do niego, daj mu trochę przestrzeni. Jeśli brakuje Ci kontaktu telefonicznego, to sama któregoś dnia przedzwoń i tyle...

Gość gość
czego oczekuję? żeby sie interesował mną jak wcześniej, ale nie wiem jak to zrobić... obojetnością? chciałabym nie raz sama się odezwać i mnie korci ,no ,ale wtedy boję się ,że on może stracic caly zapał w tym "zdobywaniu mnie"

Gość gość
czekac na takiego, ktory bedzie bardziej zainteresowany :D