Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora smutna samotna

jestem tak chora ze nie mogę wstać a pies chce iść

Polecane posty

mam straszną angine i zapalenie zatok ,leżę od wczoraj na przeciwbólach i antybiotykach,syn był z psem o 7,a teraz znów piszczy,nie dam rady ,serce mi się kraja ,ale chyba poczekam na syna do 14.30

Gość gość
jeśli był o 7 to nie piszczy dlatego że MUSI także nie przejmuj się:)

Gość gość
no nie wiem ,syn z nim obleciał naokoło bloku bo spieszył się do szkoły,psiak nawet grubszej sprawy nie załatwił ,dobra otulam się szalem ,zakładam czapę na uszy i idę,przecież to nie jego wina że jestem chora,a on się do mnie na siłę nie wpraszał ,wzięłam go z pełną odpowiedzialnością ,w pełni zdrowa psychicznie :)

Gość Ale to już było
Od godz.7do godz.14,30 pies wytrzyma.Rano wychodzę z psem o godz.6,30, potem mąż wychiodzi z psem po pracy o 15, 15 Nie martw się piesek wytrzyma do tego czasu, a Ty kuruj się.Życzę zdrowia.🌻

Gość gość
jak zdrowy to wytrzyma, jak kłopoty żołądkowe to nie wytrzyma. Skoro piszczy to nie dla zabawy przecież :(

Gość gość
na gazetę spróbuj jak mądry w kńcu zrozumie czasu ci nie brakuje?

oczywiście poszłam z nim na ten spacer ,pogoda okropna deszcz wiatr brrr, syn wrócił ze szkoły i położył się do łóżka-chory :( no i supcio,teraz musze 4 x dziennie zasuwać taka chora z psem ,a może trzeba było się nie rozwodzić :D:D

Gość gość
zadzwoń do męża, może zapomniał o rozwodzie

hehe on by może i chciał zapomnieć,w sumie gdyby był w pl to bym zadzwoniła i by mi pomógł bo on kocha tego piesia,była mocna batalia o niego,ogólnie mamy dobry kontakt.

teraz znów ruszam na podbój osiedla :D normalnie wstaję tylko po to by zażyć leki i pójsć z psem ,masakra ,zastanówcie się dobrze introwertycy zanim wezmiecie psa ,naprawdę przemyślcie to po stokroć

Gość gość
nie mam takich problemów, pies jest na podwórzu, wystarczy dać mu jeść i pić

gość wczoraj - i w ogóle nie zabierasz go na spacery ? wielki ogród i masa zabawek nie wystarczą,pies musi poniuchac ,poznać obcy teren ,pozaznaczać go . Ja też kiedyś mieszkałam w domu ,ale raz dziennie pies był zabierany na długaśny spacer

Gość gość
syn rośnie, z czasem cie odciąży, potem na spacery będzie mogła chodzić także jego dziewczyna, spoko, jeszcze parę latek :) zdrówka życzę