Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oblałam egzamin i nie wiem dlaczego :(

Polecane posty

Gość gość

Byłam doskonale przygotowana do egzaminu. Pewna swojej wiedzy, poszłam na wyluzowana egzamin. Miałam 2 pytania i nie potrafiłam na żadne odpowiedzieć. Nagle nie mogłam sb przypomniec, o co chodzi w drugim pytaniu. A w 1 okazało się, że akurat te 2 rzeczy pominęłam w notatkach. 24 h przed egz. koleżanka powiedziała mi, że wszystko umie tylko boi się, że prof. zada jej pyt. na które nie zna odp. Ja byłam pewna, że u mnie nie będzie takiej sytuacji, ale może to nieświadomie na mnie wpłynęło.

Gość gość
zapytaj profesorka on z pewnoscia wie skoro to ocenial

Gość gość
No to masz odpowiedź... nie byłaś doskonale przygotowana. Nie znałaś odpowiedzi na zadane pytania. Wykułaś coś tam na blachę, ale bez zrozumienia, część pominęłaś i w ogóle nie opracowałaś. Dziwne, że nie zdałaś? Raczej nie.

Gość gość
Tylko 2 rzeczy ominęłam. Nieświadomie. A uczyłam się ze zrozumieniem skutecznie przez 6 tygodni codziennie przez około 4-5 h. Niczego nie wykułam na blachę. W dodatku wyspałam się i wypiłam 1,6 litra wody 25 minut przed egzaminem.

Gość gość
Porozmawiaj z profesorem, by mu pokazac, ze solidnie pracowalas. Rozmowa bez nacisku na zmianę oceny.pozdro.

Gość gość
Tylko że ja miałam nagle pustkę w głowie na temat 2 pytania na które odpowiedź umiałam najlepiej i tego nie rozumiem. Wcale się nie stresowałam (wiem, że przez to można nic nie pamiętać) i byłam bardzo dobrej myśli. Profesor nie jest straszny i niczego się nie bałam dlatego nie mam zielonego pojęcia czemu ta wiedza gdzieś się ulotniła.

Gość gość
z wiedza tak czasami bywa ze sie ulatnia tylko niewiedza sie nie ulatnia :)