Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna1983

Samotni

Polecane posty

Gość Samotna1983

Do wszystkich samotnych żon i mężów. Natchnął mnie pewien topik... Strasznie jest być samotnym, kiedy nie jest się samemu. Czekacie? marzycie jeszcze?

Gość Stary Kawaler Bobek
O czym tutaj marzyć jak ja jestem zwykłym śmieciem który nigdy nie wychodzi z domu nie mam dziewczyny kolegów koleżanek mi to zawsze koledzy zabierali kanapki w szkole i też mnie gnębili

Gość gość
tu ciapoku chodzi o mezow i zony baba se tu szuka internetowego kochanka ktory zaspokoi jej potrzeby pofantazjowania sobie o jego erekcji jednym slowem ma meza ktory na nia zarabia, a teraz szuka lovelaska, ktory doda jej smutnemu zyciu odrobiny koloru

Gość gość
nie rozumiem, to nie mogła wyjść za jakiegoś lowelasa? miała by dwa w jednym :) ale jak zwykle polak mądry po szkodzie :O

Gość gość
a mało kobiet tak robi? myślisz, że dlaczego najczęstsze pytania to jakie masz wykształcenie, zawód, pracę, mieszkanie... mąż ma być takim koniem roboczym, który zarobi na utrzymanie domu, jej i dziecka a potem taka szuka sobie rozrywki na boku, czyli kogoś kto będzie przyczyniał się do tego iż jej ego urośnie, kogoś kto będzie serwował jej wzniosłe sentencje, aforyzmy, wierszyki, spojrzenia, dotyk, pieszczoty, kogoś komu będzie marudziła o swoim mężu, kogoś komu powierzy sprawy, o których nawet mąż nie będzie wiedział to taki typ kobiety, podła sucz, która myśli tylko o swoich potrzebach

Gość gość
cóż..ja jestem zdradzoną żoną..roman trwał lub może i trwa tego do końca nie jestem pewna, bo obietnic i przysięg było bardzo wiele. Jakoś nie mam ochoty wypłakiwać się obcym ludziom. Wiem,że czuje się podle, jestem głęboko rozczarowana mężczyzną, który od zawsze uważał się za prawego człowieka.

Gość gość
to po co o tym tu piszesz? zaprzeczasz sama sobie

Gość gość
odejdź od niego skoro zdradził to proste

Gość gość
Musze sie wygadac - tyle w temacie.

Gość gość
Chcialam tylko zanegowac wypowiedź poprzednika tyle

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak prawy mężczyzna , każdemu w końcu puszczają hamulce.

Gość gość
1. nie ma czegoś takiego jak wierna kobieta każda prędzej czy później zdradza, fizycznie czy nie, ale zdradzi - często zapominamy, że zdrada ma różne formy 2. nie ma czegoś takiego jak dobra żona każda zwierza się matce jakiego to ma okropnego męża i przychodzi moment gdy pragnie rozwodu, zazwyczaj jednak rezygnuje z obawy przed konsekwencjami, ale ten trend akurat się już zmienia - coraz więcej rozwodów - jaki wniosek? kierujecie się tym swoim małym rozumkiem przy wyborze męża i waszą mądrość jest wielkie G warta 3. nie ma czegoś takiego jak miłość u kobiety miłość nie pyta o zarobki miłość nie analizuje czy coś zyska ile straci miłość nie szuka poklasku

Gość gość
co za podejście negatywne

Gość Frezja58
Marzenia ... piękna rzecz ! Bez marzeń życie byłoby szare , nic niewarte. Ale tak naprawdę to chciałabym poznać kogoś z kim mogłabym porozmawiać , spotkać się , pójść na spacer . Taką naprawdę bratnią duszę . mieszkam w Bielsku - Białej .

Gość fanryska
"Bo samotnosc to taka straszna trwoga.."