Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zniszczyłam spódnicę za 100 zł więcej nie kupuję ubrań

Polecane posty

Gość gość

a taka ładna była, a ja nalałam na nią ACE... no i po spódnicy... dziwi mnie tylko czerwony kolor plam, które spowodował ten wybielacz - plamy są przeżarte na wylot... mam wrażenie, jakbym się podtarła banknotem o wartości 100 zł - straszne uczucie... moja mama mi mowi -" dzis masz pieniadze, a jutro mozesz nie miec na chleb, a ty zniszczylas spodnice za 100 zl, ja sie boje wydac na ubrania 10 zł"... najgorsze, ze mama ma rację

Gość gość
Czasem sie zdarza. Ja kupuje drogie ciuchy i staram sie o nie dbac, ale wypadki tez sie zdarzaja. nie martw sie

Gość gość
Bez przesady z tym niekupowaniem ubrań czy racją mamy. Raz się zdarzyło, nie tragizuj.

Gość gość
ACE zawiera chlor który z czarnych ubrań robi czerwone :D

Gość gość
dlatego ja kupuję tylko w lumpeksach, choć nie zarabiam źle. Ubrania to nie jest coś, na co warto wydawać dużą kasę.

Gość gość
Moim zdaniem na nic nie warto wydawać dużej kasy, jeśli można zapłacić mniej. Nie trzeba kupować w sieciówkach, jeśli na Allegro jest taniej, można kupić w lumpeksie, jeśli znajdujesz rzeczy w stanie idealnym i nie przeszkadza Ci, że były używane. A jeśli coś jest wyjątkowe i bardzo drogie, ale nie daje Ci spać, a posiadając to cieszysz się, dotykasz materiału - też warto to nabyć :)

Gość gość
"gość dziś " Podpisuję się pod tym, co napisałaś :)

Gość gość
akurat ta szmatka była wyjątkowa, ale ja głupia byłam - spódnica była (można napisać, że była, bo tego już się nosić nie da) koloru biało-czarnego (takie jakby smugi) ze srebrną nitką... zobaczyłam właśnie taką brunatną plamę i nalałam na nią ACE- po co ja to zrobiłam, nie wiem, do tej pory zastanawiam sie, co mna kierowało... i ta plama zaczela sie jakby rozszerzac po nalaniu tego ace i ace wyzarlo plamę na wylot...

Zawsze możesz ochlapać spódnicę w kilku miejscach i mieć ja w stylu hipie.. =) Możesz też skorzystać ze strony: http://www.e-import.pl/. Tam znajdziesz ubrania dobrej jakości w niskich cenach bo ogłaszają się tam producenci dlatego jest taniej. Ja sam kuje tam raz na jakiś czas większą ilość rzeczy i jestem zadowolony. Sprawdź, może coś Ci się tam spodoba. Wim że na bieżąco są z modą.. Pozdrawiam.

Gość gość
ale ja tak kupuje - na przemian sieciowki/lumpeks (bo w lumpeksie czasami tez mozna znalezc super rzeczy- pech chcial, ze moja glupota zalatwila akurat spodnice zakupiona za 100 zl)

Gość gość
Plamy czysc stopniowo, najpierw mydelkiem na plamy,jak nie zejdzie,Vanishem. ACE-nigdy. Nadaje sie tylko do WC!

Gość gość
Jak to jedna plama to bym ją zahaftowała srebrnymi koralikami

Gość gość
Gosciu z 14.44- popieram! Sama robię podobnie. Nie dajmy się zwariowac i...zrujnowac:-) przez ciuchy!

Gość gość
ale po co sie zadręczasz taką głupotą ? twoja mama nie ma racji, nie warto niszczyć czyjejś psychika bo ciuch sie zniszczył to jest wypadek a jak człowiek zyje to zdarzaja sie wypadki , ktos kupi garnek i sie okazuje że bubel i tylko wstawi do garażu , ktoś kupił drogie buty , które pogryzł pies znajomego dziewczyno nie zadręczaj się a co powiedzieć o ludziach którzy wpłacili do Amber Gold po 200 tys albo pół miliona dziadek zaniósł w reklamówce i stracili te pieniądze ? maja sie powiesic ? takie głupoty że to straszne bo zniszczył sie ciuch za 100 zl może powiedzieć ktos bardzo małostkowy nie chciałas źle , nikt nie jest genialny i każdy robi błędy a ty będziesz sobie wyrzucać na sumienie jakieś głupie 100 zł