Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamcia0084

jak zrobić facetowi masaż prostaty

Polecane posty

Gość kamcia0084

Bo mój mąż mnie o to ostatnio męczy, a ja nie wiem jak się za to zabrać. Nie chcę mu przy tym zrobić krzywdy. Jeżeli możecie coś doradzić to będę wdzięczna, ale proszę tylko o poważne odpowiedzi.

Gość facet28lat
lewatywka, czyszczenie rowa, rękawiczka, olejek, wsadzasz dwa paluchy, gmerasz w kierunku pempka jakieś 6-8 cm po ściance odczujesz.

Gość kamcia0084
Fabian, ale krasnoludek. Hihi. To że musi być czysto i lewatywka to wiem, ale nie wiem jak się zabrać za sam masaż i czego się spodziewać.

Gość gość
Dwa paluchy? Moze od razu cala reke?

Gość kamcia0084
To jak to zrobić. Jeden palec wystarczy?

Gość gość
Słusznie się wahasz, bo ja żadnej przyjemności nie czułem. Może trzeba to robić częściej, żeby się z tym oswoić.

Gość gość
Najlepiej robic masaz z obciaganiem czlonka.

Gość gość
Ale macie problem. Sprawa jest prosta. Facet sie dobrze wyproznia pozniej porzadny prysznic i czyszczenie rowka. Na koniec duzo nawilzacza i 2 palce w tylek i masaz mozna zaczac. Nie trzeba zadnej lewatywy czy zakladanie rekawiczek. nie badzcie smieszni

Gość gość
Ja lubię. Może niekoniecznie palcem ale jakimś plugiem analnym a do tego obciąganko i jest super.

Gość raffael
Teoretycznie taki masaż można wykonać palcem, najlepiej nałożyć grubą rękawiczkę żeby paznokciami nie zadrapać o***tu. W praktyce ciężko bez doświadczenia trafić w dobre miejsce. Niektórzy też używają masażera prostaty http://dyskretno.pl/masazer-stymulator-prostaty/ przy pomocy takiego stymulatora jest na pewno dużo prościej.

Gość gość
My mamy seks w trojkacie.Mie jada w obie dziurki maz i kochanek.Czesto meza posowa moj kochanek a ja w tym samym czasie mezowi o******* to ma taki potezny wytrysk i bardzo sztywnego i grobego ze polykam i polykam.